تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

مسمومیت دانش‌آموزان در ۴ مدرسه شیراز

رئیس اداره اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش فارس گفت: در چهار مدرسه از مدارس شهرستان شیراز، گزارش‌هایی در خصوص مواجهه دانش‌آموزان با علائم مرتبط با مسمومیت اعلام و برخی از دانش‌آموزان با همکاری اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

کد خبر: ۱۴۶۱۷۴
۱۹:۳۴ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

مسمومیت دانش‌آموزان در ۴ مدرسه شیراز

دیدارنیوز: مهرداد شریفی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز در گفتگو با تسنیم، اظهار داشت: از صبح امروز یکشنبه ۱۴ اسفندماه تعدادی از دانش‌آموزان چند مدرسه شیراز به علت علائمی نظیر سرگیجه، سردرد، تهوع و تنگی نفس در بیمارستان نمازی شیراز بستری شدند.

وی با بیان اینکه هیچ دانش آموز بدحالی نداریم که نیاز به بستری در بخش ویژه داشته باشند، افزود: اغلب دانش آموزان اضطراب دارند و تعداد زیادی از آن‌ها تا امشب ترخیص می‌شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شیراز خاطرنشان کرد: دانش‌آموزانی که بیماری زمینه‌ای مثل اسم دارند در بخش‌های عادی در حال مراقبت هستند.

حمیدرضا شعبانی، رئیس اداره اطلاع رسانی آموزش و پرورش فارس نیز، بروز علائمی همچون تنگی نفس، سردرد، تهوع و سرگیجه در تعدادی از دانش آموزان ۴ مدرسه در شیراز و اطراف این شهرستان را تایید کرد.

شعبانی خاطرنشان کرد که حداقل در چهار مدرسه از مدارس شهرستان شیراز، گزارش‌هایی در خصوص مواجهه دانش‌آموزان با علائم مرتبط با مسمومیت اعلام و برخی از دانش‌آموزان با همکاری اورژانس به مراکز درمانی منتقل شده‌اند.

برابر اعلام روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی شیراز، رئیس و معاون این دانشگاه با حضور در بیمارستان نمازی، روند ارائه خدمات به دانش‌آموزان مسموم منتقل شده به این مرکز درمانی را رصد کردند.

معاون درمان علوم پزشکی شیراز در حاشیه این بازدید، از اعلام آماده‌باش به مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه در سطح استان فارس خبر داد و تاکید کرده است که اورژانس آماده خدمت رسانی کامل است.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۹ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها