تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

واکنش چمران به مسمومیت دانش‌آموزان؛ برخی‌ها دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند!

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران در واکنش به موج مسمومیت دانش‌آموزان دختر در کشورمان گفته برخی‌ها (دولت انگلیس) دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند و تجربه نشان داده هر گاه چنین دلسوزی‌هایی می‌کنند ریشه این کار‌ها خودشان هستند!

کد خبر: ۱۴۶۱۲۸
۱۰:۲۸ - ۱۴ اسفند ۱۴۰۱

واکنش چمران به مسمومیت دانش‌آموزان؛ برخی‌ها دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند!

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر تهران در واکنش به حوادث رخ داده و مسمومیت دانش آموزان در مدارس کشور گفت: امیدواریم نتیجه بررسی دستگاه‌های امنیتی، وزارت آموزش و پرورش و ... اعلام شود تا نگرانی‌ها پایان پذیرد.

مهدی چمران در آغاز یکصد و سی و سومین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به سیزدهم اسفند ماه و تبریک روز جوان گفت: امروز نیز ۱۴ اسفند ماه روز احسان و نیکوکاری است که آن را گرامی می‌داریم و فردا نیز ۱۵ اسفند ماه روز درختکاری است که امیدواریم مسئولین شهری با حضور در مراسمات امروز نسبت به گرامیداشت آن اقدامات موثری را انجام دهند.

رئیس شورای شهر تهران با اشاره به موضوع حوادث رخ داده در مدارس کشور و مسمومیت تعدادی از دانش آموزان در مدارس گفت: حواشی در مدارس رخ داده و عده‌ای از دانش آموزان مسموم شدند و متاسفانه هنوز ریشه آن‌ها اعلام نشده که امیدواریم دستگاه‌های امنیتی و آموزش و پرورش نتیجه بررسی‌های خود را اعلام کنند تا نگرانی به وجود آمده که متاسفانه عده‌ای در خارج کشور آن را تشدید می‌کنند پایان پذیرد و باعث نگرانی بیشتر خانواده‌ها و دانش آموزان نشود.

وی افزود: متاسفانه در این میان برخی‌ها دلسوزی‌های تعجب برانگیزی می‌کنند. دولت‌هایی همچون انگلستان که در جنگ جهانی ۱۰ میلیون نفر از جمعیت ما را به دلیل قحطی مصنوعی که به وجود آورده بودند، به کام مرگ کشاندند. همچنین در جنگ تحمیلی نیز با دادن سلاح شیمیایی به صدام فجایع بزرگی را رقم زدند به شکلی که هنوز در همین شورا افرادی هستند که آثار سلاح‌های شیمیایی را با خود حمل می‌کنند. در چنین شرایطی این افراد برای دانش آموزان ما در مدارس دلسوزی می‌کنند.

چمران تاکید کرد: اتفاقا تجربه نشان داده است هر گاه چنین دلسوزی‌هایی می‌کنند ریشه این کار‌ها خودشان هستند.

در ادامه این جلسه عکسی از ساخت دو هزارمین مدرسه توسط بنیاد برکت در شهر ساری در صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران به نمایش گذاشته شد که ریاست شورا با اشاره به این عکس گفت: این مدرسه نشان می‌دهد که توجه ویژه‌ای نسبت به موضوع آموزش و پرورش در کشور وجود دارد. این مدرسه اتفاقا دخترانه است و وضعیت ما را در حوزه توجه به ساخت مدارس و آموزش و پرورش نشان می‌دهد.

وزارت آموزش و پرورش به همراه سایر دستگاه‌ها همچون بنیاد مستمر در تلاش بودند که نسبت به ارتقاء فضای آموزشی اقدامات مؤثری را انجام دهند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی