تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

تماس سرایدار مانع آتش زدن یک مدرسه در تهرانسر شد

پس از مسومیت‌های اخیر در مدارس دخترانه چند شهر ایران که حساسیت‌های زیادی را بین مردم ایجاد کرده، شب گذشته (جمعه) سه نفر سعی داشتند یک مدرسه در تهرانسر را به آتش بکشند که با تماس سرایدار و حضور پلیس این اتفاق رخ نداد.

کد خبر: ۱۴۶۰۶۹
۱۱:۳۵ - ۱۳ اسفند ۱۴۰۱

تماس سرایدار مانع آتش زدن یک مدرسه در تهرانسر شد

دیدارنیوز: شب گذشته سه نفر سعی داشتند یک مدرسه در تهرانسر را به آتش بکشند که با حضور به‌موقع عوامل پلیس دستگیر شدند.

ساعت ۲۲ شب گذشته بود که سرایدار مدرسه ابن‌سینا واقع در خیابان قباد شمالی (تهرانسر) طی یک تماس با مرکز فوریت‌های پلیس (۱۱۰) اعلام کرد سه نفر قصد آتش زدن مدرسه را دارند.

بلافاصله عوامل اطلاعات کلانتری به محل اعزام می‌شوند و مشاهده می‌کنند سه نفر با ریختن بنزین قصد دارند مدرسه را به آتش بکشند.

مأموران پلیس با صحبت کردن و استفاده از روش‌های روانشناسانه در آرام کردن متهمان در ابتدا این سه فرد را به آرامش دعوت کردند و بعد از دستگیری این افراد را برای بررسی ماجرا به کلانتری انتقال دادند.

پلیس متهمان را در اختیار قاضی کشیک قرار می‌دهد که از همان دقایق ابتدایی ماجرا در جریان قرار گرفته بود.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی