تیتر امروز

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد
گفت و گوی دیدار با یک جامعه شناس:

احمد بخارایی: پیام مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری روشن بود/ اعتراضات آرام بود، اما به خشونت کشیده شد/ امروز با خشونت اقتصادی، اجتماعی و سیاسی رو‌به‌رو هستیم/ با ارزپاشی مشکل حل نشد صورت مساله پاک شد

احمد بخارایی، استاد دانشگاه و جامعه شناس در گفت و گوی با دیدار تاکید می‌کند که مردم در انتخابات مجلس و ریاست جمهوری پیام خود را ارسال کرده بودند.
غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!
در گفت‌وگوی دیدار با معاون وزیر علوم در دولت اصلاحات مطرح شد

غلامرضا ظریفیان: جامعه در یک شوک سنگین روحی به سر می‌برد/ با توجه به مشکلات هیبریدی جامعه، بروز اعتراضات قابل پیش‌بینی بود/ نسبت دانش‌آموزان به دانشجویان در اعتراضات دی‌ماه، حدود یک به ۶ بود/ کارشناسان صد نامه فرستادند و صد راه نشان دادند، آقایان یا نامه نمی‌خوانند یا راه نمی‌دانند!/ متاسفانه برخی، اعتراضات را در فروکش کردن آن و بعدش هم آخیش گفتن خودشان می‌بینند!

یک فعال سیاسی و استاد باسابقه دانشگاه در گفت‌وگویی با دیدار، معتقد است که اعتراضات دی‌ماه قابل پیش‌بینی بوده و نباید ریشه آن را صرفا اقتصادی قلمداد کرد. وی همچنین به تاکید بر این باور است که...
حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست
در گفت‌وگوی دیدار با یک اقتصاددان بررسی شد

حسین راغفر: اعتراضات مردم، پاسخ منطقی دریافت نکرد/ با قطع اینترنت، فعالیت ۵ میلیون نفر پیک موتوری و ۸ میلیون راننده اسنپ آسیب دیده/ مردم در سیاست‌های اقتصادی کشور احساس بی‌پناهی می‌کنند/ حمایت یک میلیون تومانی دولت به هیچ وجه کاهش‌دهنده آلام معیشتی مردم نیست

استاد اقتصاد دانشگاه الزهرا در گفت‌و‌گو با دیدار به تبیین و تحلیل وضعیت کنونی اقتصاد ایران و تبعات قطع اینترنت در کوتاه‌مدت و ‌میان‌مدت پرداخته است.
پس از درخواست فدراسیون فوتبال از مربیان ایرانی مطرح شد

جلالی: کار فدراسیون فوتبال تحقیر مربیان داخلی است!

مجید جلالی، کارشناس و مربی فوتبال ایران می‌گوید کاری که فدراسیون انجام داده و از چند مربی ایرانی برای هدایت تیم ملی برنامه خواسته، تحقیر مربیان داخلی است و این مورد برای مربیان خارجی صورت نگرفته است.

کد خبر: ۱۴۵۸۵۷
۱۱:۳۵ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۱

جلالی: کار فدراسیون فوتبال تحقیر مربیان داخلی است

دیدارنیوز: مجید جلالی اقدام اخیر فدراسیون فوتبال را بی‌احترامی خواند و گفت: تجربه می‌گوید از هر کسی برنامه بخواهند، یعنی او را نمی‌خواهند.

اعلام نام

مجید جلالی کارشناس فوتبال کشورمان درباره اعلام نام مربیان مختلف داخلی به‌عنوان گزینه‌های تیم‌ملی اظهار داشت: از این موضوع خیلی ناراحتم و به‌دلایل مختلف فکر می‌کنم این بی‌حرمتی و تحقیر مربیان ماست. یادم نمی‌آید فدراسیون تاکنون از یک مربی خارجی که آورده است، برنامه بخواهد. تجربه می‌گوید از هر کسی که برنامه بخواهند، یعنی او را نمی‌خواهند. اینکه شما به هفت نفر همزمان بگویید «برنامه بده!»، چه معنایی دارد؟

فلسفه مربی

وی افزود: یک مربی که سال‌ها کار کرده، چیزی از خودش بجا گذاشته که همان نشان‌دهنده فلسفه و سبک کارش است. برنامه برای زمانی است که شما یک مربی را انتخاب کرده‌اید و حالا از او برنامه می‌خواهید، اینکه شما قبل از انتخاب از مربیان برنامه می‌خواهید کار درستی نیست و بی‌احترامی است. از تاج تعجب می‌کنم. او فرد باتجربه‌ای است و چطور راضی شده است این‌طور تحقیرآمیز با مربیان داخلی رفتار شود؟! تا الان از کدام مربی خارجی برنامه خواسته‌اید؟ این کار یک بازی و سناریو است. هر جایی تاج را ببینم به او خواهم گفت.

بازی با اسامی؟

«اعلام برخی اسامی بین گزینه‌های داخلی تیم‌ملی نشان می‌دهد شاید این کار بازی با اسامی باشد و در نهایت یک مربی خارجی به‌عنوان سرمربی تیم‌ملی انتخاب شود.»، کارشناس فوتبال کشورمان در واکنش به طرح این موضوع عنوان کرد: دقیقا به‌یاد دارم که سال ۸۵ مثل همین کار انجام شد، یکسری اسامی اعلام کردند و آن‌ها برنامه دادند، بعد کسی که انتخاب می‌شد اصلا جزو آن افراد نبود، این کار‌ها قبلا شده و غیراخلاقی است، فکر می‌کنم در بدنه فدراسیون کسانی هستند که می‌خواهند مربیان ایرانی را تحقیر کنند، آن‌ها این برنامه‌ها را پیاده می‌کنند؛ وگرنه تاج فرد باتجربه‌ای است و نباید تن به این کار می‌داد، انتخاب سرمربی کاری ندارد؛ مسئولان کنار هم بنشینند و تمام جوانب کار را بسنجند و بعد سرمربی را انتخاب کنند، اینکه هفت، هشت اسم را مطرح کنند اصلا منطقی نیست.

ایرانی یا خارجی؟

جلالی در خصوص اینکه به‌نظرش در مقطع کنونی انتخاب سرمربی ایرانی به‌صلاح تیم‌ملی است یا خارجی، گفت: من دوست دارم به ارتقای سطح مربیگری در کشور خودمان کمک کنم، این کار را برای آینده فوتبال کشورمان یک روش بهتر می‌دانم؛ چون در این سال‌ها برای مربیان خارجی کم هزینه نشده است، اما بازدهی آن‌ها به‌اندازه هزینه‌ای که شده؛ نبوده است، بنابراین چه عیبی دارد شما این هزینه را برای مربیان خودتان انجام دهید و بعد از چند سال چند مربی خوب داشته باشید؟ به‌طور کلی، اما اعتقاد دارم خط‌کشی بین مربی خارجی و داخلی خوب نیست، باید مربی خوب بیاوریم؛ مثلاً اگر مربی خارجی می‌آورید که از آن بهترش را در ایران دارید، کار غلطی انجام دادید؛ اما اگر مربی سطح اول خارجی بیاورید که مانندش در داخل نداریم، قطعا کار خوبی است.

انصراف‌ها

وی در مورد انصراف چند گزینه از جمله امیر قلعه‌نویی از هدایت تیم‌ملی تصریح کرد: قلعه‌نویی حق داشت، من هم بودم این کار را می‌کردم، چون روشی که فدراسیون به‌کار برد یک روش زننده و تحقیرآمیز بود. کارشناس فوتبال کشورمان خاطرنشان کرد: فکر می‌کنم تفکراتی در فدراسیون هست که با مربیان داخلی مشکل دارد و دوست ندارد آن‌ها روی کار باشند، همان افراد هم با شکل‌های مختلف کار‌هایی می‌کنند که از مربیان ایرانی در افکار عمومی چیزی نماند و آن‌ها را تحقیر کنند، از اعضای هیات رئیسه کسی بود که یک سال قبل از جام‌جهانی گفت که بروید و علی دایی را برای تیم‌ملی بیاورید!؛ اما از داخل فدراسیون چقدر به او حمله شد، در حالی که او یک سال زودتر کاری را که باید انجام می‌دادند، گفته بود. فکر می‌کنم این کار‌ها هم طراحی همان افرادی است که می‌خواهند مربی داخلی را تحقیر کنند؛ وگرنه لازم نیست با اسم افراد بازی و آن‌ها را در افکار عمومی بی‌اعتبار کنیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
امروز دوشنبه ۰۶ بهمن
پرطرفدارترین ها