تیتر امروز

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند
در مناظره با موضوع بررسی تطبیقی پیش نویس قانون اساسی با قانون مصوب مطرح شد (قسمت دوم)

سید عباس نبوی: مسئول اجرای قانون اساسی رئیس جمهور است/ عباس معینی: رئیس جمهور با کدام اختیار می‌تواند مسئولیت اجرای قانون اساسی را پیگیری کند

قسمت اول مناظره سیدعباس نبوی و عباس معینی در موضوع "بررسی تطبیقی پیش‌نویس قانون اساسی ۵۸ با قانون مصوب - تحدید قدرت" در هفته قبل منتشر شد و قسمت دوم مناظره را می‌توانید ببینید و بخوانید.
ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ در حاشيه خلیج‌فارس/ ارزیابی مثبت از دور چهارم مذاکرات/ فرق برجام اوباما با برجام ترامپ

این نود و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست
تحلیل اظهارنظرها درباره ارسال پیامک های حجاب با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محمدامیرقدوسی: چه کسی اجازه تحکم در مساله حجاب را به «رسایی» داده/ تقابل عرف و شرع هیچ وقت حل نشد/اجبار در دین بحران‌زاست

ارسال پیامک های حجاب برای مردم در برخی از استان‌ها بهانه ای شد تا در نخستین برنامه از سلسله برنامه "تیتر" به سراغ محمدامیر قدوسی، حقوقدان و استاد دانشگاه برویم و آنچه تا به امروز اتفاق...

آخرین وضعیت آتش‌سوزی ساختمان تجاری-اداری در خیابان بهار

ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران درباره آخرین وضعیت آتش‌سوزی ساختمان تجاری-اداری در خیابان بهار گفت: عملیات اطفای حریق در این محل همچنان ادامه دارد و آتش‌نشانان به طبقه منفی سه که حریق از آن نقطه شروع شده رفته و در حال انجام ماموریت هستند.

کد خبر: ۱۴۵۷۵۷
۱۸:۰۸ - ۰۶ اسفند ۱۴۰۱

آخرین وضعیت آتش‌سوزی ساختمان تجاری-اداری در خیابان بهار

دیدارنیوز: به دنبال وقوع حریق در یک ساختمان تجاری - اداری قدیمی در خیابان بهار که از حوالی ۱۰ صبح امروز آغاز شده و عملیات اطفای آن همچنان ادامه دارد، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهر تهران آخرین وضعیت این حادثه را تشریح کرد.

سید جلال ملکی که در محل حادثه آتش‌سوزی ساختمان تجاری - اداری در خیابان بهار تهران حضور دارد، در گفتگو با ایسنا درباره آخرین وضعیت این ساختمان گفت: عملیات اطفای حریق در این محل همچنان ادامه دارد و آتش‌نشانان به طبقه منفی سه که حریق از آن نقطه شروع شده رفته و در حال انجام ماموریت هستند.

وی با بیان اینکه شدت حرارت و دما در این قسمت از ساختمان بسیار بالاست، گفت: آتش نشانان در این شرایط سخت مشغول عملیات هستند و آتش نشانان دیگری نیز به عنوان نیرو‌های کمکی به محل اعزام شده‌اند.

سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرتهران با بیان اینکه این حادثه تاکنون مورد مصدوم و فوتی نداشته است، گفت: آتش‌نشانان از همان دقایق اولیه وقوع حادثه تمامی افراد حاضر در این ساختمان و ساختمان‌های مجاور آن را تخلیه کرده بودند و مشکلی از این بابت وجود ندارد. در خواست ما از مردم این است که از تجمع در این منطقه و اطراف محل ماموریت آتش‌نشانی پرهیز کنند.

ملکی درباره اینکه آیا شعله‌های آتش در این ساختمان به طورکامل اطفاء شده یا خیر نیز گفت: هنوز عملیات ادامه دارد و پس از اطفای حریق عملیات لکه‌گیری و تخلیه دود انجام خواهد شد. البته آتش‌نشانان از همان دقایق اولیه موفق شدند که از سرایت و گسترش آتش جلوگیری کنند.

پیش از این ملکی درباره جزئیات این حادثه گفته بود: در ساعت ۱۰:۲۹ صبح امروز یک مورد حادثه آتش‌سوزی در یک ساختمان ۱۰ طبقه تجاری - اداری به سامانه ۱۲۵ اطلاع داده شد که درپی آن ستاد فرماندهی آتش‌نشانان سه ایستگاه را به همراه نردبام، خودروی حامل تجهیزات تنفسی و تانکر آب به محل حادثه واقع در خیابان بهار نرسیده به خیابان طالقانی اعزام کرد.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
امروز سه‌شنبه ۲۳ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها