تیتر امروز

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.

پیش‌بینی هواشناسی: گرد و خاک در شرق و کاهش دما در بیشتر مناطق

کارشناس سازمان هواشناسی ضمن اعلام بارش برف و باران در برخی مناطق کشور از خیزش گرد و خاک در نوار شرقی و کاهش دما طی روزهای آتی خبر داد.

کد خبر: ۱۴۵۶۶۵
۱۴:۲۰ - ۰۴ اسفند ۱۴۰۱

پیش‌بینی هواشناسی

 

دیدارنیوز: امین‌ حسین نقشینه کارشناس سازمان هواشناسی، در توضیح وضعیت جوّی امروز و روزهای آینده کشور، گفت: امروز(پنجشنبه) برای گیلان، مازندران، نوار شرقی اردبیل، بارش باران و در دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس در استان‌های کهگیلویه‌ و بویراحمد، چهارمحال‌ و بختیاری، شمال‌شرق خوزستان، برف و باران پیش‌بینی شده است.

کارشناس سازمان هواشناسی ادامه داد: جمعه بارش در استان‌های ساحلی خزر شدت پیدا می‌کند و در بخش‌هایی از شمال آذربایجان‌شرقی، اردبیل، خراسان‌شمالی و شمال خراسان رضوی، ارتفاعات البرز و ارتفاعات و دامنه‌های زاگرس مرکزی، مناطقی از مرکز، شرق و جنوب‌شرق، بارش باران و گاهی وزش باد پیش‌بینی شده است که در نواحی مرتفع بارش برف مورد انتظار است.

نقشینه افزود: شنبه در برخی مناطق شمال‌ شرق کشور بارش پراکنده رخ می‌دهد و یکشنبه این بارش‌ها در برخی مناطق از دامنه‌ها و ارتفاعات زاگرس مرکزی و جنوبی و بخش‌هایی از مرکز کشور است. همچنین، دوشنبه و سه‌شنبه در استان‌های بوشهر، کهگیلویه و بویراحمد، جنوب اصفهان، فارس، جنوب یزد، کرمان و شمال هرمزگان، بارش آغاز خواهد شد.

وی توضیح داد: فردا جمعه وزش باد برای نیمه شمالی فارس، کرمان، خراسان‌جنوبی، نیمه جنوبی یزد، شرق سمنان، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز رخ می‌دهد و شنبه وزش باد شدید در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل در بعضی ساعات رخ خواهد داد که در مناطق مستعد سبب خیزش گرد و خاک می‌شود.

کارشناس سازمان هواشناسی برای بیشتر مناطق کشور در روزهای آتی کاهش دما پیش‌بینی کرد و گفت: فردا در استان‌ها اردبیل، استان‌های ساحلی خزر و خراسان‌شمالی کاهش دما پیش‌بینی شده است که شنبه این کاهش دما در شمال شرق کشور بین ۶ تا ۸ درجه است.

نقشینه دریای خزر را تا روز شنبه مواج پیش‌بینی کرد و از وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک طی امروز و فردا در پایتخت خبر داد.

وی افزود: بیشینه دمای امروز تهران ۱۵، فردا(جمعه) ۱۴ و شنبه ۱۲ درجه بالای صفر است و مشهد نیز امروز بیشینه دمای ۱۹، فردا ۱۵ و شنبه ۴ درجه دارد.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر
امروز چهارشنبه ۱۹ آذر