تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دومین روز موسیقی فجر؛ دو اجرا از صربستان و افغانستان

در دومین روز از جشنواره موسیقی فجر دو گروه از افغانستان و صربستان به اجرای دوئت و قوالی می‌پردازند و به جز سرود، گروه‌هایی از مناطق مختلف کشور قطعاتی از موسیقی‌شان را اجرا خواهند کرد.

کد خبر: ۱۴۵۳۷۰
۱۰:۰۷ - ۲۹ بهمن ۱۴۰۱

دومین روز موسیقی فجر؛ دو اجرا از صربستان و افغانستان

دیدارنیوز: دومین روز از سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر امروز شنبه بیست و نهم بهمن ماه برگزار می‌شود.

در اولین روز این رویداد محمدمهدی اسماعیلی (وزیر ارشاد)، حسین امیرعبداللهیان (وزیر امور خارجه) با همراهی محمد الهیاری (مدیرکل دفتر موسیقی) به دیدن اجرای ارکستر ملی ایران نشستند.

گفتنی است در این دوره از جشنواره ۷۸ کنسرت در بخش‌های ردیف دستگاهی، نواحی، کلاسیک، بین الملل، ارکسترال، پاپ، بانوان و سرود برگزار می‌شود.

تالار وحدت، تالار رودکی، فرهنگسرای نیاوران، فرهنگسرای ارسباران، سالن کوشک باغ هنر و سالن میلاد واقع در نمایشگاه بین المللی تهران سالن‌هایی هستند که اجرا‌های جشنواره موسیقی فجر سی و هشتم را میزبانی می‌کنند. بخشی نیز در جشنواره امسال است که مسابقه موسیقی ایران نام دارد و بدون تماشاگر و اهالی رسانه برگزار خواهد شد.

تالار وحدت

در دومین روز از سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر تالار وحدت واقع در بنیاد رودکی تهران مانند ادوار گذشته میزبان گروه‌های شرکت کننده است.

تالار وحدت عصر روز یکشنبه طی دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۱:۳۰ میزبان گروهی از موسیقی آذربایجان است. در نوبت دوم اجرا‌ها نیز ویژه برنامه ارکستر پیامبر مهربانی به مناسبت مبعث حضرت رسول (ص) قطعاتش را اجرا خواهد کرد.

تالار رودکی

تالار رودکی یکی دیگر از سالن‌های اجرای واقع در بنیاد رودکی که معمولا میزبان گروه و ارکستر‌های کم تعدادتر است در روز شنبه طی دو سانس ۱۸:۳۰ و ۲۱:۳۰ به ترتیب میزبان کنسرت هنرستان موسیقی دختران کشور و شب موسیقی اصفهان خواهد بود.

فرهنگسرای نیاوران

فرهنگسرای نیاوران که برای اجرا‌های بانوان و بین الملل انتخاب شده در دو نوبت میزبان شرکت کنندگان و مخاطبان است. در اولین روز هفته سالن اصلی این مکان فرهنگی به اجرای دوئت پیانوی گروهی از صربستان اختصاص دارد که در ساعت ۱۸:۳۰ روی صحنه می‌رود. گروه قوالی افغانستان نیز راس ساعت ۲۱:۳۰ اجرا خواهد داشت.

فرهنگسرای ارسباران

فرهنگسرای ارسباران در دومین روز جشنواره موسیقی فجر میزبان اجرای ویژه گروه سرود یزد، لارستان است که ساعت ۱۸:۰۰ آغاز می‌شود. در سانس دوم نیز که ساعت ۲۱:۳۰ است دو گروه از سیستان و مازندران اجرا دارند.

نمایشگاه بین المللی تهران

سالن میلاد در نمایشگاه بین المللی تهران در تمام روز‌های جشنواره میزبان خوانندگان پاپ است. مسعود صادقلو در دومین روز راس ساعت ۱۹:۰۰ روی صحنه می‌رود. مصطفی راغب دیگر خواننده پاپ نیز در ساعت ۲۲:۰۰ اجرا خواهد داشت.

کوشک هنر تهران

کوشک هنر واقع در بزرگراه حقانی، خروجی کتابخانه ملی در روز دوم جشنواره موسیقی فجر امسال میزبان موسیقی بوشهر و موسیقی آذربایجان است که به ترتیب راس ساعات ۱۸:۳۰ و۲۱:۰۰ روی صحنه می‌روند.

موزه امام علی (ع)

موزه امام علی (ع) یکی از مکان‌هایی است که مانند کوشک هنر برای اولین بار با جشنواره موسیقی فجر همکاری می‌کند موزه امام علی (ع) درتمام روز‌های جشنواره میزبان نمایشگاه است و به پخش فیلم‌هایی از اجرا‌های قدیمی و جدید جشنواره می‌پردازد.

سی و هشتمین جشنواره موسیقی فجر از ۲۸ بهمن‌ماه تا سوم اسفندماه ۱۴۰۱ به دبیری بهزاد عبدی در بخش‌های رقابتی (جایزه باربد) و غیر رقابتی برگزار خواهد شد. جایزه ترانه، جایزه موسیقی و رسانه، بخش سرود و نشست‌های پژوهشی برنامه‌های دیگر این دوره از جشنواره است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر