تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

سپاهان ۲ - ذوب‌آهن ۱؛ سبقت از سرخابی‌ها!

تیم سپاهان در یکی از حساس‌ترین بازی‌های فصل خود، شکست در نیمه اول را جبران کرد و با برتری مقابل ذوب‌آهن در دربی اصفهان گام بزرگی در مسیر قهرمانی برداشت.

کد خبر: ۱۴۵۲۲۵
۱۷:۴۶ - ۲۵ بهمن ۱۴۰۱

سپاهان ۲ - ذوب‌آهن ۱؛ سبقت از سرخابی‌ها!

دیدارنیوز: تیم سپاهان با پیروزی مقابل ذوب‌آهن فاصله خود با رقبا در صدر جدول رده‌بندی لیگ برتر را افزایش داد.

در آخرین دیدار هفته بیستم لیگ برتر فوتبال، تیم‌های سپاهان و ذوب‌آهن از ساعت ۱۵:۳۰ امروز (سه‌شنبه) در ورزشگاه نقش جهان به مصاف یکدیگر رفتند که این دیدار با پیروزی ۲ بر یک زردپوشان اصفهانی به پایان رسید تا شاگردان مورایس اختلاف خود با پرسپولیس را به سه امتیاز افزایش دهند و به تنهایی به صدر جدول لیگ برتر تکیه بزنند.

در این دیدار محمدحسین اسلامی در دقیقه ۱۰ ابتدا تیم ذوب‌آهن را پیش انداخت، اما در دقایق ابتدایی نیمه دوم تیم سپاهان با ضربه سر شهریار مغانلو در دقیقه ۵۰ و فرشاد احمدزاده در دقیقه ۵۴ دو بار موفق شد دروازه حریف همشهری خود را باز کند.

قضاوت این مسابقه بر عهده کوپال ناظمی بود. او نادر محمدی، محمد قریشی و امیرحسین صدقی را از تیم ذوب‌آهن و فرشاد احمدزاده از تیم سپاهان را با کارت زرد جریمه کرد.

تیم سپاهان با کسب سه امتیاز این مسابقه، ۴۲ امتیازی شد.

به گزارش دیدارنیوز، در دیدار‌های دیگر هفته بیستم، امروز مس کرمان در خانه ۲ بر یک از سد نساجی مازندران عبور کرد و تقابل نفتی‌های مسجدسلیمان و آبادان با تساوی بدون گل به پایان رسید تا وضعیت آن‌ها در قعر جدول بدتر شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها