تیتر امروز

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

جهش دوباره تورم در فروردین/ پکن پرواز کرد، تهران در ترافیک فیلتر ماند!/ اعتراض به قانون افزایش سن بازنشستگی

این دوازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعزام نیروی نظامی جدید به خاورمیانه/ جنگ‌طلبان داخلی به دنبال بستن شاهراه حیاتی/ شنبه سوم مذاکرات چه خبر خواهد بود؟

این هشتاد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

قالیباف: باید تولید ثروت کنیم تا سرمایه گذاری اتفاق بیفتد

قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در کشورمان باید تولید ثروت کنیم تا سرمایه گذاری اتفاق بیفتد، گفت: هر تصمیمی که برای حل مشکلات مردم گرفته می‌شود باید منطبق بر عقلانیت باشد.

کد خبر: ۱۴۵۰۰۷
۰۸:۴۴ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

قالیباف:

دیدارنیوز: رئیس مجلس شورای اسلامی بر وحدت و همدلی و تلاش برای حل مشکلات اقتصادی تاکید کرد و گفت: مبانی انقلاب اسلامی مردم بوده و هر تصمیمی که برای حل مشکلات مردم گرفته شود باید شجاعانه و منطبق بر عقلانیت انجام گیرد.

محمدباقر قالیباف، جمعه شب، ۲۱ بهمن ماه، در نشستی با نمایندگان استان اذربایجان شرقی در مجلس شورای اسلامی و برخی از مدیران و فعالان اقتصادی استان در تبریز، افزود: انقلاب اسلامی به ما ثابت کرد که با تکیه بر توان و ظرفیت مردم می‌توان موانع سخت را از سر راه برداشت و به پیروزی رسید و این درسی است که ما از امام خمینی (ره) گرفتیم، بزرگ مردی که جز برای خدا حرفی نزد و جز برای خدا گامی بر نداشت.

قالیباف تصریح کرد: در این شب ۲۲ بهمن و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی تاکید می‌کنم همه ظرفیت‌ها و امکانات در کشور وجود دارد و ما می‌توانیم با یک برنامه‌ریزی دقیق و علمی، در طول اجرای برنامه هفتم توسعه کشور را به شرایط ثبات اقتصادی برسانیم.

رییس مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیروزی انقلاب اسلامی آموزه مهمی برای ما دارد افزود: هرگاه بر توان و ظرفیت داخلی اعتماد کردیم توانستیم با عقلانیت انقلابی از سختی‌ها عبور کنیم و این همان رمز مهم پیروزی انقلاب اسلامی است.

وی با اشاره به موارد مطرح شده توسط نمایندگان و فعالان اقتصادی در خصوص رفع مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم افزود: ما در کشورمان باید تولید ثروت کنیم تا سرمایه گذاری اتفاق بیفتد و تا وقتی این اتفاق نیفتد نمی‌توانیم سرمایه گذاری داشته باشیم و نتیجه آن این می‌شود که ما امروز در منحصر به فرد‌ترین جای دنیا ایستاده ایم و اگر در همه حوزه‌ها درست حرکت کنیم مشکلات حل و درآمد کشور افزایش پیدا خواهد کرد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با تاکید بر رعایت قانون در موضوع اصل ۴۴، گفت: طبق قانون باید ۷۰ درصد منابع حاصل از اصل ۴۴ صرف سرمایه گذاری شود، اما متاسفانه درست عمل نمی‌شود و اگر درست عمل شود مشکلات کشور حل خواهد شد.

وی افزود: ما باید خرید خدمت انجام دهیم نه تولید خدمات و این کار نیاز به تصمیم گیری دارد و به امید خدا ما این را در مجلس یازدهم که ان شاءالله انقلابی است بتوانیم حل کنیم.

رئیس قوه مقننه افزود: اگر در انجام کار‌ها دقت کنیم و توجه خود را در انجام مسوولیت به کار گیریم این کشور در طول برنامه هفتم می‌تواند به ثبات اقتصادی برسد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
امروز جمعه ۰۵ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها