تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

«دوراپزشکی» در دستور کار حوزه درمان

سعید کریمی، معاون درمان وزارت بهداشت درباره اجرای برنامه دوراپزشکی در حوزه درمان کشور، گفت: در بسیاری از موارد در مناطق محروم نیاز نیست که پزشک مستقر باشد، زیرا ممکن است که تعداد موارد مراجعه آنقدر کم باشد که به صلاح و صرفه نباشد که پزشک مستقر شود؛ بنابراین با مراجعه بیمار، پزشک می‌تواند از طریق دوراپزشکی ویزیتش را انجام دهد و اگر نیاز به اقدام درمانی بود، اعزام انجام شود.

کد خبر: ۱۴۵۰۰۵
۰۸:۲۲ - ۲۲ بهمن ۱۴۰۱

برنامه وزارت بهداشت برای اجرای «دوراپزشکی» در «درمان»

دیدارنیوز: معاون درمان وزارت بهداشت با بیان اینکه اجرای برنامه دوراپزشکی در دستور کار حوزه درمان قرار دارد، گفت: البته باید در زمینه تعرفه‌های مربوط به دوراپزشکی، نحوه پوشش بیمه‌ای آن و بحث‌های حقوقی و... آن برنامه‌ریزی‌های لازم انجام شود.

سعید کریمی در گفتگو با ایسنا، درباره اجرای برنامه دوراپزشکی در حوزه درمان کشور، گفت: در معاونت درمان روی بحث دوراپزشکی از اساس تاکید داریم؛ چرا که می‌تواند بسیاری از مشکلات را رفع کند. به عنوان مثال در بسیاری از موارد در مناطق محروم نیاز نیست که پزشک مستقر باشد. زیرا ممکن است که تعداد موارد مراجعه آنقدر کم باشد که به صلاح و صرفه نباشد که پزشک مستقر شود؛ بنابراین با مراجعه بیمار، پزشک می‌تواند از طریق دوراپزشکی ویزیتش را انجام دهد و اگر نیاز به اقدام درمانی بود، اعزام انجام شود.

وی افزود: در معاونت درمان هم برنامه مفصلی در این زمینه وجود دارد که باید تعرفه‌های مربوط به دوراپزشکی، نحوه پوشش بیمه‌ای آن و بحث‌های حقوقی و... مشخص شود. به عنوان مثال باید مشخص شود که اگر در دوراپزشکی مشکلی پیش آمد، بیمار چگونه می‌تواند پیگیری کند.

کریمی با بیان اینکه اجرای دوراپزشکی در برخی رشته‌ها راحت‌تر است، گفت: مانند حوزه روانپزشکی و حوزه‌هایی که مصاحبه‌محور است، اما در حوزه‌هایی که معاینه نیاز دارد یا بر اساس دستگاه است، نیاز به زیرساخت‌های بیشتری در این حوزه داریم؛ بنابراین در این زمینه اقدامات مفصلی در حال انجام است و اجرای دوراپزشکی در درمان جزو برنامه‌های ما است.

وی گفت: در برخی رشته‌ها پایلوت دوراپزشکی انجام شده است. به عنوان مثال در رشته رتینوپاتی دیابتی یا شبکیه‌رنجوری دیابتی، پایلوت دوراپزشکی در حاشیه تهران انجام شد و به این صورت بود که پزشک عکس بیمار را دریافت کرده، برای مراکز درمانی ارسال کرده و بعد به بیمار پاسخ داده شود. این پایلوت انجام و مقالاتش هم چاپ شده است.

کریمی با بیان اینکه البته امکان اجرای دوراپزشکی در موارد اورژانس وجود ندارد، گفت: البته در مواردی که اورژانس نباشد و حالت مشاوره‌ای در ویزیت وجود داشته باشد، می‌توان دوراپزشکی را به کار برد و باید به این سمت حرکت کنیم.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی