تیتر امروز

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند
در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه مطرح شد:

اکبرنژاد: گرفتاری از جایی شروع شد که دولت‌ها در چشم ما از ملت بزرگتر شدند/مقاومت مدنی یعنی بخش کثیری از جامعه پاسخ‌های مشترک به حاکمیت بدهند

در سی‌وسومین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبر نژاد مجتهد و مدرس حوزه در خصوص "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی گفت‌و‌گو کردیم.
مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد:

مهدی مطهرنیا: آینده پر از عدم قطعیت است/ هنوز سر کودتای ۲۸ مرداد دعواست/هر مقطعی از تاریخ گفتمان خودش را دارد

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ، انسیه پولادزاده پژوهشگر مطالعات ارتباطی و محمدرضا وفائی، پژوهشگر علوم اعصاب فرهنگی...
شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز سر رسید، شنبه‌ای دیگر در راه/ پاسخ مثبت مردم ایران به رابطه با آمریکا/ همسویی تندروهای داخلی و اسرائیل

این هشتاد و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رئیسی: محاسبات غلط اروپایی‌ها ناشی از وابستگی به منابع اطلاعاتی معاند است

ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه «نیکولا رُش» سفیر جدید فرانسه نسبت به غلبه افراط‌گرایی در فرانسه و حمایت از اسلام‌ستیزی هشدار داد و گفت: محاسبات غلط اروپایی‌ها درباره ایران ناشی از وابستگی به منابع اطلاعاتی معاند است.

کد خبر: ۱۴۴۸۶۸
۱۷:۰۸ - ۱۸ بهمن ۱۴۰۱

رئیسی: محاسبات غلط اروپایی‌ها ناشی از وابستگی به منابع اطلاعاتی معاند است

دیدارنیوز: رئیس جمهور با ابراز تاسف از محاسبات غلط برخی کشور‌های اروپایی درباره محیط داخلی ایران، آن را ناشی از عدم درک حقیقت ملت با عظمت ایران و وابستگی به منابع اطلاعاتی معاند دانست و به سفیر جدید فرانسه توصیه کرد که انتقال صحیح حقایق جامعه ایران به هیئت حاکمه فرانسه را وظیفه اصلی خود بداند.

سید ابراهیم رئیسی ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه «نیکولا رُش» سفیر جدید فرانسه نسبت به غلبه افراط‌گرایی در فرانسه و حمایت از اسلام‌ستیزی هشدار داد.

رئیس جمهور همچنین با ابراز تاسف از محاسبات غلط برخی کشور‌های اروپایی درباره محیط داخلی ایران، آن را ناشی از عدم درک حقیقت ملت با عظمت ایران و وابستگی به منابع اطلاعاتی معاند دانست.

رئیسی به سفیر جدید فرانسه توصیه کرد که حقایق جامعه ایران را به درستی به هیئت حاکمه فرانسه منتقل کند و این مساله را وظیفه اصلی خود بداند.

«نیکولا رُش» سفیر جدید فرانسه نیز در این مراسم با ابراز امیدواری به بهبود و گسترش همکاری‌های فیمابین، تصریح کرد: از طرف رئیس جمهور فرانسه ماموریت دارم در جهت رفع سوتفاهم‌های موجود در روابط و گسترش همکاری‌های دو کشور تلاش کنم.

رئیسی در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید اروگوئه: فعال کردن ظرفیت‌های متقابل تلاش مضاعف مسئولان دو کشور را می‌طلبد

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اراده جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری‌ها با کشور‌های آمریکای لاتین از جمله اروگوئه است، افزود: زمینه‌های مناسبی برای به فعلیت رسیدن ظرفیت‌های متقابل وجود دارد که تحقق آنها، تلاش مضاعف مسئولان دو کشور را می‌طلبد.

سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه «برالدو روکه نیکولا فلانگین» سفیر جدید اروگوئه گفت: وجود ظرفیت‌های متنوع متقابل، به دو کشور این امکان را می‌دهد که همکاری‌های خود را به سطوح بالاتری ارتقا دهند.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه اراده جمهوری اسلامی ایران گسترش همکاری‌ها با کشور‌های آمریکای لاتین از جمله اروگوئه است، افزود: زمینه‌های مناسبی برای به فعلیت رسیدن ظرفیت‌های متقابل وجود دارد که تحقق آنها، تلاش مضاعف مسئولان دو کشور را می‌طلبد.

«برالدو روکه نیکولا فلانگین» سفیر جدید اروگوئه نیز در این مراسم با دوستانه و صمیمی توصیف کردن روابط فیمابین اظهار داشت: خوشحالم که در سرزمین کهن ایران حضور دارم و این اطمینان را می‌دهم که همه تلاش خود را برای ارتقای سطح همکاری‌ها و افزایش مبادلات و تعاملات دو کشور به ویژه در عرصه اقتصادی و تجاری به کار گیرم.

رئیسی در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید یونان: تحریم‌های ظالمانه نتوانسته ایران را متوقف کند

رئیس جمهور با افتخارآمیز توصیف کردن نقش تمدن‌های کهن و ریشه‌دار ایران و یونان در پیدایش و تکامل مدنیت، ابراز امیدواری کرد که روابط صمیمی و دوستانه ایران و یونان بستر مناسبی برای گسترش همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باشد.

سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه «استلیانوس گاوری ایل» سفیر جدید یونان با افتخارآمیز توصیف کردن نقش تمدن‌های کهن و ریشه‌دار دو کشور در پیدایش و تکامل مدنیت، ابراز امیدواری کرد که روابط صمیمی و دوستانه ایران و یونان بستر مناسبی برای گسترش همکاری‌ها در عرصه‌های مختلف اقتصادی، سیاسی و فرهنگی باشد.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه تحریم‌های ظالمانه نتوانسته جمهوری اسلامی ایران را در عرصه رشد و پیشرفت متوقف کند، افزود: جمهوری اسلامی ایران از توسعه روابط با یونان استقبال می‌کند و معتقدیم این هدف قابل تحقق است.

«استلیانوس گاوری ایل» سفیر جدید یونان نیز در این مراسم با بیان اینکه ایرانیان در دنیا و در نظر مردم یونان، ملت بزرگ و پرافتخاری هستند و امروز نیز جمهوری اسلامی نه تنها در منطقه، بلکه در دنیا کشور مهم و اثرگذاری است، اظهار داشت: ایران و یونان اشتراکات و همکاری‌های تاریخی با یکدیگر دارند و یونان بر اساس اصل احترام متقابل در سیاست خارجی خود به دنبال گسترش روابط با ایران در حوزه‌های مورد علاقه طرفین است.

رئیسی در آیین دریافت استوارنامه سفیر جدید زیمبابوه: تهران و هراره ظرفیت‌های فراوانی برای ارتقا و گسترش همکاری‌های فیمابین دارند

رئیس جمهور با اشاره به روابط دوستانه ایران و زیمبابوه پس از پیروزی انقلاب اسلامی اظهار داشت: ایران و زیمبابوه ظرفیت‌های فراوانی دارند که می‌تواند در مسیر ارتقا و گسترش روابط و همکاری‌های فیمابین مورد استفاده قرار گیرد.

سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز سه‌شنبه در آیین دریافت استوارنامه «برایت کوپمبا» سفیر جدید زیمبابوه، با اشاره به اینکه روابط دو کشور پس از پیروزی انقلاب اسلامی روابط دوستانه و رو به گسترشی بوده است، گفت: ایران و زیمبابوه ظرفیت‌های فراوانی دارند که می‌تواند در مسیر ارتقا و گسترش روابط و همکاری‌های فیمابین مورد استفاده قرار گیرد.

رئیس جمهور همچنین با اشاره به تبادل هیئت‌های دیپلماتیک متعدد میان دو کشور و امضای اسناد همکاری متنوع در زمینه‌های اقتصادی و تجاری، افزود: پیگیری اجرایی شدن این اسناد می‌تواند از اولویت‌های کاری سفیر جدید زیمبابوه در تهران باشد.

«برایت کوپمبا» سفیر جدید زیمبابوه نیز در این مراسم با ابراز همدردی به مناسبت وقوع زلزله در خوی، پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران را با وجود اعمال تحریم‌های گسترده، بسیار قابل توجه دانست و گفت که در مدت زمان ماموریتش در تهران تلاش خواهد کرد علاوه بر بهره‌گیری از این پیشرفت‌ها، فرصت‌ها و زمینه‌های جدیدی برای همکاری میان دو کشور فراهم کند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
امروز پنجشنبه ۲۸ فروردين
پرطرفدارترین ها