تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

ترامپ مدعی شد: بودجه نظامی ایران ۴۰ درصد افزایش یافته است

رئیس‌جمهور آمریکا با تکرار ادعا‌های بی اساس خود علیه کشورمان مدعی شد: بودجه نظامی ایران از زمان حصول توافق هسته‌ای ۴۰ درصد افزایش داشته است.

کد خبر: ۱۴۴۵
۱۲:۲۰ - ۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا با انتشار پیامی در صفحه توئیتر خود نوشت: بودجه نظامی ایران از زمانی که اوباما توافق هسته‌ای را به دست آورد، 40 درصد افزایش یافته است. این یک نشانه دیگر از این است که این توافق یک دروغ بزرگ بود اما دیگر نیست.

بنابه گزارش شبکه سی‌ان‌ان، رئیس‌جمهور آمریکا زمانی که خروج خود از توافق هسته‌ای ایران با قدرت ‌های جهانی را اعلام کرد، ادعای مشابهی را مطرح کرد که بنابر ارزیابی تحلیلگران اغراق شده و فاقد اعتبار است.

ترامپ سه‌شنبه گذشته طی سخنانی ضمن اعلام کنار گذاشتن توافق هسته‌ای گفت: از زمانی که توافق حاصل شده، بودجه نظامی ایران حدود 40 درصد افزایش یافته است در حالی که اقتصاد این کشور وضعیت بدی دارد.

روزنامه نیویورک تایمز نیز پس از ارزیابی سخنان ترامپ این ادعا را اغراق شده توصیف کرد. این روزنامه به استناد به اطلاعات موسسه تحقیقاتی صلح استکهلم تصریح کرد که هزینه‌های نظامی ایران از سال 2015 تنها حدود 30 درصد افزایش داشته است.

همچنین روزنامه واشنگتن پست در گزارشی درباره سخنان ترامپ نوشت که افزایش بودجه نظامی ایران ازسال 2015 نزدیک به 30 درصد بوده است. این روزنامه تاکید کرد که تنها نگاه کردن به افزایش یا کاهش بودجه نظامی هر کشوری می تواند به شما اطلاعات درست دهد و هزینه‌های نظامی ایران نیز از زمان رفع تحریم‌ها که امکان افزایش تولید نفت و صادرات را داده بود، افزایش پیدا کرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی