تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پولادگر: این سیاسی‌ترین دوره جام جهانی فوتبال بود!

محمد پولادگر، معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش، جام جهانی قطر را سیاسی‌ترین دوره جام جهانی فوتبال خواند و گفت که تحریم وزیر ورزش یک کار بی‌سابقه در دنیا بوده است.

کد خبر: ۱۴۴۲۹۰
۱۱:۳۶ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

پولادگر: این سیاسی‌ترین دوره جام جهانی فوتبال بود!

دیدارنیوز: معاون توسعه ورزش قهرمانی و حرفه‌ای وزارت ورزش و جوانان گفت: علی‌رغم اینکه نهاد‌های بین‌المللی شعار جدایی ورزش از سیاست را می‌دهند، اما این بار سیاسی‌ترین دوره جام جهانی فوتبال را داشتیم.

محمد پولادگر در مجمع عمومی فوق‌العاده فدراسیون فوتبال با تشکر از رئیس فدراسیون، اعضای هیئت رئیسه و همه کسانی که برای رشد و توسعه فوتبال زحمت می‌کشند، اظهار داشت: ما یک رویداد بزرگ ملی-ورزشی به نام جام جهانی را سپری کردیم و اینجا فرصت مغتنمی است که از همه عواملی که باعث شدند در این رویداد با اقتدار و سربلند حضور پیدا کنیم، تشکر کنم. هر چند که شاید قضاوت‌های متفاوتی در خصوص این رویداد شد و طبیعی هم هست. خروجی چنین رویداد‌هایی برد و باخت‌هاست و شاید خیلی از اتفاقات در حاشیه این رویداد‌ها را نبینند.

وی افزود: ما امسال متفاوت‌ترین جام جهانی را سپری کردیم. من این را از زبان دوستانی که تجربه حضور در ادوار مختلف را داشتند و سال‌هاست در کنار فوتبال هستند، می‌گویم. ما متفاوت‌ترین شرایط را داشتیم. علی‌رغم اینکه نهاد‌های بین‌المللی شعار جدایی ورزش از سیاست را می‌دهند، اما این بار سیاسی‌ترین دوره را داشتیم. در همین روزها، تحریم وزیر ورزش رخ داد که یک کار بی‌سابقه در دنیا است که یک نهاد سیاسی دخالت کند و یک شخصیت ورزشی را تحریم کند.

معاون وزیر ورزش گفت: یکی از سیاسی‌ترین دوره‌های جام جهانی را داشتیم، با حواشی بزرگی که شاید دوستان فراموش کنند. باید یک نفر با قلم خوب این حواشی را بنویسد تا آیندگان بدانند دشمنان از همه کانال‌ها ورود کرده بودند که حتی ایران حضور نداشته باشد، اما علی‌رغم همه این مسائل، ترفند‌ها نقش بر آب شد و آن‌هایی که فقط ورزش را می‌دانند و منصف هستند، قطعاً یک نمره قبولی به ورزش ایران و مدیریت کشور ما در این رویداد بزرگ می‌دهند. با وجود همه اتفاقات تلخ، ایران یک حضور چشمگیر داشت و همه آنچه که برای ما رشته کرده بودند، با تدابیر همه افراد پنبه شد.

پولادگر عنوان کرد: بابت این موضوع از همه نهاد‌ها و وزارتخانه‌ها تشکر می‌کنم، به ویژه تاج و اعضای هیئت رئیسه که همگی به اندازه خودشان سهم بزرگی در این اتفاق داشتند. فوتبال رشته‌ای پرطرفدار است؛ رشته‌ای که در عرصه‌های مختلف باعث سربلندی و اقتدار و عرق ملی شده و مطمئن باشید وزارت ورزش با همه توان حمایت می‌کند. همین جام جهانی یکی از مصادیق حمایت دولت و وزارت ورزش از فوتبال است. شخص سجادی در کنار تیم بود و در جا‌هایی که باید کمک می‌کرد، از آبرو و اعتبارش هم هزینه کرد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی