تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

همدانی‌ها توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند!

مدیر روابط عمومی اداره‌کل پزشکی قانونی استان همدان با اعلام مسمومیت یک شهروند همدانی با گازمونوکسیدکربن هشدار داد: همشهریان توصیه‎‌های ایمنی را جدی بگیرند.

کد خبر: ۱۴۳۹۱۸
۱۷:۲۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

  همدانی‌ها توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند!

دیدارنیوز: علیرضا صارمی، اظهار کرد: شب گذشته مردی ۳۶ ساله در شهر همدان به علت عدم رعایت نکات ایمنی و نشت گاز دچار مسمومیت با گاز می‌شود و جان خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان اینکه فرد مذکور به همراه بردار خود در منزل حضور داشته است، افزود: برادر متوفی نیز مسموم شده و تحت نظر کادردرمان است.

صارمی بیان کرد: تا پایان فصل پاییز ۲۱ نفر به علت مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن فوت کرده اند. این آمار در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰، ۱۰ فوتی بوده که نشان می‌دهد گازگرفتگی‌ها در سال جاری بیش از دو برابر شده است.

وی گفت: مسمومیت در واقع مجموعه‌ای از اختلالات بدن است که در اثر جذب ماده بیگانه که به آن سم گفته می‌شود، بروز می‌کند و جذب ماده سمی می‌تواند از راه‌های استنشاق گاز، بخار، دود یا گردوغبار، خوردن یا آشامیدن، تماس پوستی و تزریق در خون صورت گیرد.

صارمی افزود: گاز مونوکسیدکربن در دسته مواد شیمیایی خفه کننده قرار دارد؛ گازی بی رنگ و بی‌بو که بر اثر احتراق ناقص تولید و محصول کارکرد نامناسب و عدم تهویه مناسب بخاری، آبگرمکن، شومینه، موتورخانه، اجاق گازها و ... یا نبود هوای تازه در فضای بسته است.

وی تصریح کرد: مونوکسیدکربن عامل اصلی گازگرفتگی است، اثر مخرب انسانی آن نتیجه مستقیم کمبود اکسیژن در بافت‌های بدن است، بدان معنا که مونوکسید تنفس شده وارد جریان خون شده و از طریق خون وارد بافت و اندام‌ها می‌شود و نکته حائز اهمیت آن این است که میل ترکیبی مونوکسیدکربن با هموگلوبین خون حدود ۳۰۰ برابر بیشتر از اکسیژن است.

صارمی مطرح کرد: مواردی از جمله بخاری، شومینه، آبگرمکن و پکیج، اجاق گاز و فر، خوراک پز پیک‌نیکی در محیط بسته، گرم کردن خودرو در پارکینگ بسته و موتورخانه‌های مرکزی از منابع تولید گاز مونوکسید کربن به شمار می آیند.

به گزارش دیدار؛ با توجه به برودت هوا و استفاده همشهریان از وسایل گرمایشی و عدم رعایت توصیه های ایمنی سبب شده در هفته های گذشته سه نفر جان خود را از دست بدهند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: همدان
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها