تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

همدانی‌ها توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند!

مدیر روابط عمومی اداره‌کل پزشکی قانونی استان همدان با اعلام مسمومیت یک شهروند همدانی با گازمونوکسیدکربن هشدار داد: همشهریان توصیه‎‌های ایمنی را جدی بگیرند.

کد خبر: ۱۴۳۹۱۸
۱۷:۲۰ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

  همدانی‌ها توصیه‌های ایمنی را جدی بگیرند!

دیدارنیوز: علیرضا صارمی، اظهار کرد: شب گذشته مردی ۳۶ ساله در شهر همدان به علت عدم رعایت نکات ایمنی و نشت گاز دچار مسمومیت با گاز می‌شود و جان خود را از دست می‌دهد.

وی با بیان اینکه فرد مذکور به همراه بردار خود در منزل حضور داشته است، افزود: برادر متوفی نیز مسموم شده و تحت نظر کادردرمان است.

صارمی بیان کرد: تا پایان فصل پاییز ۲۱ نفر به علت مسمومیت با گاز مونوکسیدکربن فوت کرده اند. این آمار در ۹ ماهه سال ۱۴۰۰، ۱۰ فوتی بوده که نشان می‌دهد گازگرفتگی‌ها در سال جاری بیش از دو برابر شده است.

وی گفت: مسمومیت در واقع مجموعه‌ای از اختلالات بدن است که در اثر جذب ماده بیگانه که به آن سم گفته می‌شود، بروز می‌کند و جذب ماده سمی می‌تواند از راه‌های استنشاق گاز، بخار، دود یا گردوغبار، خوردن یا آشامیدن، تماس پوستی و تزریق در خون صورت گیرد.

صارمی افزود: گاز مونوکسیدکربن در دسته مواد شیمیایی خفه کننده قرار دارد؛ گازی بی رنگ و بی‌بو که بر اثر احتراق ناقص تولید و محصول کارکرد نامناسب و عدم تهویه مناسب بخاری، آبگرمکن، شومینه، موتورخانه، اجاق گازها و ... یا نبود هوای تازه در فضای بسته است.

وی تصریح کرد: مونوکسیدکربن عامل اصلی گازگرفتگی است، اثر مخرب انسانی آن نتیجه مستقیم کمبود اکسیژن در بافت‌های بدن است، بدان معنا که مونوکسید تنفس شده وارد جریان خون شده و از طریق خون وارد بافت و اندام‌ها می‌شود و نکته حائز اهمیت آن این است که میل ترکیبی مونوکسیدکربن با هموگلوبین خون حدود ۳۰۰ برابر بیشتر از اکسیژن است.

صارمی مطرح کرد: مواردی از جمله بخاری، شومینه، آبگرمکن و پکیج، اجاق گاز و فر، خوراک پز پیک‌نیکی در محیط بسته، گرم کردن خودرو در پارکینگ بسته و موتورخانه‌های مرکزی از منابع تولید گاز مونوکسید کربن به شمار می آیند.

به گزارش دیدار؛ با توجه به برودت هوا و استفاده همشهریان از وسایل گرمایشی و عدم رعایت توصیه های ایمنی سبب شده در هفته های گذشته سه نفر جان خود را از دست بدهند.

منبع: ایسنا
برچسب ها: همدان
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر