تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
دبیر هیات فوتبال خراسان رضوی مطرح کرد

تعرض در فوتبال پایه مشهد؛ خانواده‌ها نگران نباشند!

پس از انتشار خبر جنجالی در فضای مجازی درباره تعرض به ۱۵ نوجوان در رده سنی پایه‌های فوتبال مشهد، دبیر هیات فوتبال خراسان رضوی گفته خانواده‌ها نگران نباشند و پرونده تعرض در کمیته اخلاق هیات فوتبال استان خراسان رضوی تشکیل شده است.

کد خبر: ۱۴۳۹۱۴
۱۷:۰۷ - ۰۱ بهمن ۱۴۰۱

تعرض در فوتبال پایه مشهد؛

دیدارنیوز: محسن حیدری، دبیر هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: پرونده تعرض در کمیته اخلاق هیات فوتبال استان خراسان رضوی تشکیل شده و پس از تکمیل پرونده به فدراسیون ارجاع می‌شود.

حیدری در گفت‌گو با ایسنا، در خصوص خبر تعرض در فوتبال پایه مشهد اظهار کرد: شکایتی در خصوص این موضوع به اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی واصل شده‌ است. این ماجرا توسط اداره کل در حال پیگیری است، از این سو هم ما به عنوان هیات فوتبال در حال بررسی ماجرا هستیم و از طرفین دعوت کرده‌ایم که در هیات فوتبال حضور یابند و در کمیته اخلاق نیز پرونده تشکیل شده است.

وی افزود: کمیته اخلاق در هیات‌های استانی به تبعیت از کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال تشکیل شده‌اند و مسئولیت پیگیری امور به این شکل با این کمیته است. پرونده پس از تکمیل به کمیته اخلاق فدراسیون فوتبال ارسال می‌شود.

حیدری در خصوص تجمع در مقابل هیات فوتبال خراسان رضوی گفت: هیچگونه تجمعی برگزار نشده و چنین موضوعی صحت ندارد. هیات فوتبال روی مسائل اخلاقی به شدت حساس است و شدیدترین برخورد‌ها را در این خصوص پس از پیگیری خواهدداشت. خانواده‌ها از این بابت نگران نباشند و امیدواریم روز به روز شاهد کاهش اینگونه آفت‌ها در فوتبال استان و کشور باشیم.

دبیر هیات فوتبال خراسان رضوی در خصوص اینکه آیا طبق واکنش وزارت ورزش، موضوع شکایت به ۲ هفته قبل برمی گردد، گفت:، چون شکایت به اداره کل رفته، آن‌ها بیشتر در جریان دقیق روز ثبت شکایت هستند و بهتر است من صحبتی در این خصوص نکنم، چون بی اطلاع بوده‌ام، شاید اشتباه کنم. اگر شکایت به هیات فوتبال آمده بود دقیق‌تر اعلام می‌کردم.

حیدری در خصوص اینکه گفته می‌شود این باشگاه فاقد مجوز بوده و در مسابقات هم شرکت کرده، گفت: لیست مدارس فوتبال دارای مجوز را همواره منتشر کرده‌ایم. به اداره کل ورزش و جوانان هم همیشه اعلام می‌کنیم. این باشگاه مجوز مدرسه فوتبال نداشته‌ است، اما این تیم گویا در مسابقات مشهد شرکت کرده و باید از بادامکی، رییس هیات مشهد راجع به این موضوع بپرسید.

وی در پاسخ به این سوال که آیا تعداد شکایت‌ها پس از انتشار خبر بیشتر شده، گفت: اگر به اداره کل شکایت دیگری رسیده بی خبریم. همین الان هم ما خودمان پیگیری کردیم و از طرفین خواستیم تا به هیات فوتبال بیایند و پرونده در کمیته اخلاق تشکیل شود، اینکه بیشتر شده یا نه را بی اطلاعم.

حیدری گفت: در این ۳ سالی که در هیات فوتبال حضور داریم، تاکنون این اولین موردی بوده که پیش آمده و مطمئن باشید به شدت با آن برخورد می‌کنیم. مواردی بوده که مربوط به مسائل مالی بین خانواده‌ها و باشگاه‌ها بوده، اما بحث اخلاقی برای اولین بار است. مطمئن باشید در این پرونده هیچ مماشاتی نداریم و قاطعانه عمل می‌کنیم.

از عصر ۳۰ دی‌ماه خبری در فضای مجازی منتشر شد مبنی بر اینکه در یک تیم فوتبال مشهدی در رده سنی پایه‌ها، به ۱۵ نوجوان تعرض صورت گرفته و خانواده‌های این افراد برای پیگیری و ثبت شکایت در حراست اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی حضور یافته‌اند.

ارسال نظرات