تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نقل‌وانتقالات؛ «منشا» در راه آبادان؟

پس از نتایج ضعیف در نیم فصل اول لیگ برتر، مدیران باشگاه صنعت نفت آبادان برای تقویت خط حمله این تیم به دنبال جذب گادوین منشا مهاجم نیجریه‌ای مس رفسنجان هستند.

کد خبر: ۱۴۳۶۴۲
۱۰:۴۲ - ۲۶ دی ۱۴۰۱

نقل‌وانتقالات؛ «منشا» در راه آبادان؟

دیدارنیوز: مدیران باشگاه صنعت نفت آبادان به درخواست ادسون تاوارس درصدد آن هستند که ترکیب تیم‌شان را برای نیم‌فصل دوم تقویت کنند. در حال حاضر عماد میرجوان و حسین پورامینی پس از توافق با مسئولان باشگاه از صنعت نفت جدا شدند و نیم‌فصل دوم را در تیم دیگری بازی خواهند کرد.

از سویی دیگر مجوز دو بازیکن عراقی و اروگوئه‌ای صنعت نفت هم صادر شده است. جلیل مزهر عراقی مقابل مس کرمان در جام حذفی بازی کرد و در صورت صلاحدید کادر فنی صنعت نفت سباستین پیریز نیز می‌تواند این تیم را مقابل فولاد همراهی کند.

مدیران باشگاه صنعت نفت همچنین برای تقویت خط حمله تیم خود به شدت دنبال جذب یک مهاجم هستند و بعد از مشکلاتی که برای آمدن مهاجم کروات مدنظر این تیم پیش آمد، صنعت نفتی‌ها سراغ گادوین منشا مهاجم فعلی مس رفسنجان رفته‌اند. مهاجم نیجریه‌ای مس مدت‌هاست که از ترکیب اصلی این تیم دور است و مدیران این باشگاه اعلام کرده‌اند که حاضر به فروش او هستند، باید دید مدیران صنعت نفت می‌توانند رضایت مدیران مس و منشا را برای آمدن به آبادان جلب کنند یا باید دنبال بازیکن دیگری باشند.

تیم فوتبال صنعت نفت آبادان با ۱۰ امتیاز در رتبه پانزدهم جدول رده‌بندی لیگ برتر قرار دارد و جمعه این هفته در نخستین دیدار از دور برگشت لیگ برتر به مصاف فولاد خوزستان خواهد رفت.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی