تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
خاندوزی خبر داد

حداقل حقوق کارکنان دولت در ۱۴۰۲؛ ۷ میلیون تومان

احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد اعلام کد که حداقل حقوق کارکنان دولت برای سال آینده (۱۴۰۲) ۷ میلیون تومان در نظر گرفته شده است

کد خبر: ۱۴۳۳۰۶
۱۲:۱۵ - ۲۰ دی ۱۴۰۱

حداقل حقوق کارکنان دولت در ۱۴۰۲؛ ۷ میلیون تومان

دیدارنیوز: سخنگوی اقتصادی دولت گفت: ۷ میلیون تومان حقوق کارکنان دولتی در نظر گرفته شده است، معافیت مالی هم از ۷ میلیون تومان است.

سید احسان خاندوزی در ابتدای نشست خبری خود با اشاره به روند کاهش دما در روز‌های آینده گفت: درخواست ما از مردم این است که با مدیریت منابع گاز اجازه دهند از این دوره سرد عبور کنیم و دولت مشوق کاهش ۳درصدی را در قبوض مشترکین در نظر خواهد گرفت.

وزیر اقتصاد بیان کرد: یکی از موانعی که منجر به این شد که به کاهش تولید رو به رو بودیم کاهش سرمایه‌گذاری بود و این مشکل ۶ ماه اول ۱۴۰۰ وجود داشت، اما در ۶ اول امسال با افزایش چشم‌گیری روبه‌رو شد و یک افزایش ۷ درصدی در فصل تابستان پیدا کرد که باعث کاهش نرخ بیکاری شد.

وی ادامه داد: در حوزه عملکرد بودجه‌ای ۹ ماه اول دولت، ۹۱۷ هزار میلیارد مجموع درآمد‌های حصولی کشور که حدود ۸۰ درصد محقق شده است و امیدواریم امسال این عدد ۱۰۰ درصد محقق شود. ۳۳ هزار میلیارد تومان دولت کمتر اوراق منتشر کرده است و ۲۶ هزار سهم شرکت‌های دولتی را عرضه کرده است.

خاندوزی تاکید کرد: مجموع شرایط نشان می‌دهد انضباط پولی و مالی در دست است. در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ هم بخشی از بودجه عمومی را به تبصره ۱۴ برده ایم که مجموع اش به ۲هزار همت خواهد رسید

وی تاکید کرد: میزان تحقق درآمد‌های بودجه‌ای نسبت به دوره مشابه سال قبل ۶۳ درصد افزایش داشته و مصارف نیز معادل ۹۰ درصد پیش‌بینی بودجه تخصیص پیدا کرده؛ بنابراین کسری بودجه امسال تا پایان ۹ ماهه به حداقل رسیده و میزان استفاده از تنخواه گردان خزانه نیز برای اولین بار صفر شده است. تا پایان سال نیز کسری بودجه صفر خواهد شد.

وزیر اقتصاد گفت: ۷ میلیون تومان حقوق کارکنان دولتی در نظر گرفته شده است، معافیت مالی هم از ۷ میلیون تومان است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی