تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

این سربازان ۲ تا ۶ ماه معاف می‌شوند

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا از معافیت دو تا شش ماهه برای سربازانی خبر داد که برای مدت کوتاهی درگیر برخی بیماری‌ها هستند و نمی‌توانند خدمت سربازی انجام دهند.

کد خبر: ۱۴۳۲۹
۱۹:۵۶ - ۲۱ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار ابراهیم کریمی با اعلام این خبر گفت: سطح سلامت مشمولان برای رویارویی با مسائل مربوط به دوران سربازی در اولویت قرار دارد و وضعیت جسمی آنان توسط پزشکان معتمد و آموزش دیده سنجیده می‌شود و در صورت تایید سلامتی، مشمول در ردیف سربازان سالم قرار می‌گیرد و در غیر این صورت معافیت دائم یا معافیت از رزم برای آنان در نظر گرفته می‌شود.

وی افزود: در صورت تشخیص سلامت کامل توسط پزشک، وضعیت فرد به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی (پلیس+۱۰) اعلام و سایر مراحل اعزام به خدمت آن انجام می‌شود و در مواردی که مشمول ادعای بیماری کرده و با معاینه اولیه پزشکی قابل تشخیص نیست، برای بررسی بیشتر از سوی وظیفه عمومی به بیمارستان‌های تخصصی ارجاع داده می‌شود.

جانشین رئیس سازمان وظیفه عمومی ناجا درخصوص نحوه برخورد با سربازانی که رژیم غذایی خاصی دارند، اظهار داشت: مشمولانی که به مواد غذایی خاصی حساسیت دارند مانند افراد مبتلا به بیماری سیلیاک که قادر به هضم پروتئین گندم نیستند؛ از نظر سطح سلامت در شورای پزشکی وظیفه عمومی بررسی می‌شوند.

این مقام ارشد انتظامی ادامه داد: با توجه به مدارک و سوابق پزشکی که فرد مبتلا به بیماری سیلیاک ارائه می‌دهد و همچنین اقدامات پاراکلینیکی مانند: آندوسکوپی، پاتولوژی و... که در مراکز درمانی وابسته به نیروهای مسلح انجام می‌شود؛ بیماری مشمول توسط پزشک متخصص بررسی و در صورتی که تایید شود، برابر ضوابط آیین‌نامه پزشکی برای مشمول در شورای پزشکی وظیفه عمومی رای بر معافیت دائم پزشکی صادر می‌شود.

کریمی اضافه کرد: مشمولانی که به علت برخی از بیماری‌ها نظیر شکستگی و... تنها برای مدت کوتاهی درگیر بیماری هستند و نمی‌توانند خدمت سربازی را در آن دوره انجام دهند از معافیت دو تا شش ماهه برای معالجه بهره‌مند می‌شوند و بعد از اتمام زمان معافیت موقت، مجددا وضعیت سلامت فرد بررسی و تصمیم‌گیری صورت می‌گیرد.
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی