تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

موج کرونا و محدودیت برای مسافران چینی در کره‌جنوبی

کره جنوبی روز جمعه اقداماتی را برای محدود کردن مسافران چینی از جمله محدودیت‌های ویزا، الزامات آزمایش و محدود کردن پرواز‌ها انجام داد.

کد خبر: ۱۴۲۷۰۵
۱۱:۰۴ - ۰۹ دی ۱۴۰۱

جدیدترین اقدام کره جنوبی درباره مسافران چینی

دیدارنیوز: کره جنوبی روز جمعه اقداماتی را برای محدود کردن مسافران چینی از جمله محدودیت‌های ویزا، الزامات آزمایش و محدود کردن پرواز‌ها انجام داد.

به نقل از یونهاب، تصمیم سئول پس از آن اتخاذ شد که کشور‌هایی از جمله ایتالیا، ژاپن، هند و ایالات متحده اقدامات خود را اعلام کردند که به گفته آن‌ها تلاشی برای جلوگیری از واردات انواع جدید ویروس کرونا از چین است.

هان داک سو، نخست وزیر کره جنوبی روز جمعه گفت: تا اواخر فوریه سال آینده، کسانی که از چین وارد کره جنوبی می‌شوند، باید قبل و بعد از ورودشان آزمایش کووید را انجام دهند. مسافرانی که از چین می‌آیند باید آزمایش PCR منفی را طی ۴۸ ساعت قبل از سوار شدن به هواپیما به کره جنوبی یا آزمایش آنتی ژن منفی ۲۴ ساعت قبل از پرواز ارائه دهند.

وی افزود: دولت به طور حتم برخی تدابیر در داخل کشور به منظور عدم شیوع کرونا اتخاذ خواهد کرد و علت این اقدامات وخامت اوضاع کرونا در چین است.

نخست وزیر کره جنوبی در ادامه اعلام کرد که روادید کوتاه مدت برای چینی‌ها به استثنای دیپلمات‌ها و مسئولان و دست اندرکاران امور انسان دوستانه، صادر خواهد شد.

وی از اجرای محدودیت‌های مربوط به ویزا از اواخر ماه ژانویه آتی هم سخن گفت.

علاوه بر این کره جنوبی، پرواز‌ها به چین را به طور موقت متوقف خواهد کرد و از همه پرواز‌هایی که از مقصد چین می‌آیند خواهد خواست که در فرودگاه انتشون اقدامات کنترلی انجام دهند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی