
۱۰ مدت پس از تجاوز نظامی روسیه به اوکراین که با میلیونها آواره و کشته و زخمی شدن هزاران نفر همراه بوده، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه که آغازگر این جنگ خونین بوده، مدعی شد مسکو آماده مذاکره با طرفین درگیر در جنگ اوکراین است.
دیدارنیوز: ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در مصاحبهای که روز یکشنبه از تلویزیون ملی این کشور پخش شد گفت که مسکو آماده مذاکره با طرفین درگیر در جنگ اوکراین است، اما کییف و حامیان غربی آن حاضر به گفتگو نیستند.
حمله روسیه به اوکراین در ۲۴ فوریه سال ۲۰۲۲ میلادی که مرگبارترین جنگ در اروپا پس از جنگ جهانی دوم را رقم زد به بزرگترین رویارویی مسکو با غرب پس از بحران موشکی کوبا در سال ۱۹۶۲ تبدیل شده است.
کاخ کرملین میگوید تا زمانی که تمامی اهداف تعیین شدهاش تحقق یابد خواهد جنگید. کییف، اما میگوید تا زمانی که آخرین سرباز روس از خاک اوکراین و نیز شبهجزیره کریمه که روسیه در سال ۲۰۱۴ ضمیمه خاک خود کرد، خارج نشود، از پای نخواهد نشست.
ویلیام برنز، رئیس سازما سیا، در مصاحبهای در ماه جاری با بیان این که تمامی درگیریها با مذاکره پایان مییابند افزود که روسیه هنوز در پایان دادن به جنگ از طریق مذاکره جدی نیست. کییف نیز میگوید این روسیه است که حاضر به مذاکره نیست.
میخائیلو پودولیاک، مشاور رئیس جمهور اوکراین اخیرا در توییتی نوشت: «روسیه یک تنه به اوکراین حمله کرد و شهروندان را میکشد. روسیه خواهان مذاکره نیست و مسئولیت گریزی میکند.»
پوتین میگوید گزینه و راه دیگری نیست
رئیس جمهوری روسیه در مصاحبه خود که از شبکه «راسیا ۱» پخش شد گفت که روسیه در جنگ اوکراین «مسیری درست» عمل میکند چرا که غرب به رهبری آمریکا درصدد فروپاشاندن روسیه بوده است. واشنگتن اتهام توطئه برای فروپاشی روسیه را رد میکند.
وی گفت: «باور دارم که ما درست عمل میکنیم، ما از منافع ملی، منافع شهروندان و مردم خود دفاع میکنیم. ما هیچ گزینه دیگری بجز حافظت از شهروندانمان نداریم.»
پوتین در جواب این سوال که آیا مناقشه ژئوپلیتیک با غرب به سطح خطرناکی نزدیک میشود گفت: «فکر نمیکنم، خیلی خطرناک نیست.»
وی همچنین گفت این غرب بود که تخم مناقشه در اوکراین را در انقلاب سال ۲۰۱۴ میلادی و با برافکندن رئیس جمهوری حامی روسیه کاشت.
روسیه بعد از تظاهرات و انقلاب موسوم به «میدان» شبه جزیره کریمه اوکراین را ضمیمه خاک خود کرد و جداییطلبان تحت حمایت روسیه در شرق اوکراین جنگ علیه دولت مرکزی مستقر در کییف را آغاز کردند.
ولادیمیر پوتین در بخش دیگری از سخنانش گفت: «در حقیقت اصلیترین موضوع این است که سیاست مخالفان ژئوپلیتیک ما بر پاره کردن روسیه، روسیه تاریخی متمرکز شده است.»
پوتین معتقد است که غرب از سال ۱۹۹۱ میلادی، سالی که اتحاد جماهیر شوروی از هم فروپاشید، درصدد نابود کردن روسیه است.
کییف و متحدان غربی آن، اما میگویند جنگی که پوتین به راه انداخته و تصرف اراضی به شیوه امپراطوریهای سابق که باعث رنج و مرگ در سراسر اوکراین شده است، امروزه توجیهپذیر نیست.
پوتین در این مصاحبه روسیه را «کشوری بیهمتا» با «مردمی بیمانند» خواند و گفت: «۹۹.۹ درصد شهروندان ما، مردم ما، حاضرند همه چیز خود را فدای منافع سرزمین مادری کنند و این موضوع برای من غریب نیست.»
زیرا رسانه ها نه تنها اطلاعات مفیدی به ملتها ارائه نمی دهند بلکه بیشترین نقش را در باور اراجیف و چرندیاتی مثل سلاح هسته ای داشته اند. چرندیان و خزعبلاتی که فقط یک شبه علم هستند و به درد داستانهای تخیلی می خورند.
اظهار نظر مقامات غربی و روسی در باره سلاح هسته ای سر تا سر پر از تناقض و تضاد می باشد و تمام تهدیدات اتمی روسیه و غربی ها ، لفاظیهای بی اعتبار می باشد.
.
عجیب است که کارشناسان و تحلیلگران سیاسی نمی توانند از این صحبتها به دروغها و فریبکاریها و تضادها پی ببرند و به حقیقت برسند.
متاسفانه اکثر قریب به اتفاق کارشناسان و تحلیلگران سیاسی به جای مخ با مخچه فکر می کنند و میدان تفکر محدودی دارند و افکارشان شدیدا" بوی کهنگی می دهد و نمی توانند رخداد ها و وقایع را درست تفسیر کنند و همچون طوطی صحبتهای تکراری می کنند و پیش بینی های انها همیشه غلط از اب در می اید.
تفسیر سیاسی زمانی درست است که بر اساس دانسته های واقعی و حقیقی بیان شود نه بر اساس افکار کهنه و موروثی و باورهای غلط.
این کارشناسان و تحلیلگران سیاسی که در مصاحبه ها خیلی طاقچه بالا میگذارند، به گونه ای صحبت می کنند که گویا متخصص سلاحهای هسته ای هستند و خودشان چندین ازمایش هسته ای انجام داده اند و یا از نزدیک این ازمایشات به اصطلاح هسته ای را دیده اند.
در صورتی که همه انها فقط وفقط با باور موضوع سلاح هسته ای را پذیرفته اند نه با دلیل و منطق و مشاهده.
و گاه این شائبه ایجاد می شود که بعضی از انها جیره خواران و مزدورانی هستند که وظیفه دارند دروغ سلاح هسته ای را به ملتها القا کنند و در باور انها قرار دهند تا همیشه در ترس به سر برند تا راحت تر به بردگی گرفته شوند.
و هیچکدام از انها برای اثبات وجود سلاح هسته ای هیچ سند و مدرکی جز استناد به بمبارانهای هیروشیما و ناکازاکی ندارند. و نمی توانند و یا نمی خواهند به این موضوع فکر کنند که چرا این انفجارها فقط در دوشهر گمنام ژاپن رخ داده است که در ان موقع اکثر خانه های این دوشهر از چوب و پلاستیک و مواد پلیمری بوده اند که به راحتی اتش می گیرند و با یک بمباران معمولی هم میشد این دو شهر را از بین برد.
اگر این کارشناسان عقل و خرد را جانشین تعصبات کورکورانه کنند و به حاکمیت عقل تن دهند میتوان با بحث و گفتگوی منطقی و به دور
از تعصب و لجبازی، افکار و اندیشه های گوناگون را با هم برخورد داد تا از برخورد پرتوهای این افکار و اندیشه های گوناگون جوهر حقیقت را اشکار کرد.
ان وقت می توان تفسیرهای درست و منطقی و پیش بینی های درست تر ارائه داد.
و الا تا این افکار در پستوی مغز تحلیلگران سیاسی باشد همواره همین حرفهای تکراری بی ارزش را خواهند زد و در بر همان پاشنه خواهد چرخید.
ضمنا" این موضوع بسیار مهم را در نظر بگیرید که:
سازمان انرژی اتمی ایران هم اعتقادی به وجود سلاح هسته ای ندارد و حتی مقاله ای را منتشر نموده است که در ان ثابت شده است که سلاح هسته ای مطلقا وجود خارجی ندارد و یک خالی بندیست تا با ترساندن ملتها ، انها را به بردگی بگیرند.
لینک بولتن خبری منتشر کننده مقاله دروغ بودن سلاح هسته ای در بولتن سازمان انرژی اتمی:
https://www.aeoi.org.ir/portal/file/?271451/-__-%D8%B3%D9%87-%D8%B4%D9%86%D8%A8%D9%87-1397.7.17-(1).pdf