تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

اسامی «انقلابی» در کره‌شمالی؛ تفنگ، وفاداری، بمب و ماهواره!

کره شمالی که مدت‌هاست از دنیای امروز جدا شده و رهبرش هر روز و هر شب موشک می‌بیند، به تازگی قانونی برای اسامی فرزندان در این کشور وضع کرده و دستور داده اگر اسامی فرزندان به اندازه کافی انقلابی نیست، آنها را تغییر داده و از «تفنگ، وفاداری، بمب و ماهواره» برای فرزندان خود استفاده کنند!

کد خبر: ۱۴۱۴۴۷
۱۹:۴۵ - ۱۳ آذر ۱۴۰۱

اسامی «انقلابی» در کره‌شمالی؛

دیدارنیوز: کره شمالی به والدین دستور داده تا واژه‌های "میهن پرستانه "از جمله "بمب و تفنگ" را برای نام‌گذاری اسامی کودکان خود انتخاب کنند.

به نوشته روزنامه دیلی میل، قبلا پیونگ‌یانگ به مردم اجازه داده بود تا مثل کره جنوبی اسامی که پایان آن‌ها به حروف صدا دار از جمله واژه "ری" به معنای (عزیز) و "سو می" به معنای (بسیار زیبا) ختم می‌شوند، انتخاب کنند. اما اکنون کره شمالی به والدین دستور داده که اگر اسامی فرزندان آن‌ها به اندازه کافی "انقلابی" نیست، آن‌ها را تغییر دهند و اسامی انتخاب کنند که جنبه نظامی و ایدئولوژیکی دارد.

این کشور در تصمیمی جدید از والدین می‌خواهد تا اسامی "میهن پرستانه" از جمله "تفنگ، وفاداری، بمب و ماهواره" را برای فرزندانشان انتخاب کنند.

یک شهروند بدون آنکه نامش فاش شود در مصاحبه با "رادیو آسیای آزاد" (RFA) گفت: «شهروندان این کشور اعتراض دارند که چرا مقامات مردم را مجبور به تغییر اسامی فرزندانشان می‌کنند.»

همچنین این کشور اعلام کرد، افرادی که پایان اسم آن‌ها به یک حرف بی‌صدا ختم نمی‌شود، تا پایان سال مهلت دارند یک اسمی انتخاب کنند که "معنی سیاسی" و با "استاندار‌های انقلابی" این کشور مطابقت داشته باشد. مقامات کره شمالی همچنین تاکید کردند، شهروندان نباید از اسامی استفاده کنند که در کره جنوبی مشهور و محبوب هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی