تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
وعده وزیر ارشاد پس از حواشی اخیر

لیست خبرنگاران اعزامی به جام‌جهانی منتشر می‌شود

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: گفته‌ام لیست خبرنگارانی که به مسابقات جام جهانی قطر رفتند، منتشر شود و اگر نقدی هم وجود دارد با رسانه‌ها در این خصوص جلسه برگزار کنیم.

کد خبر: ۱۴۱۳۱۶
۰۹:۲۸ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱

لیست خبرنگاران اعزامی به جام‌جهانی منتشر می‌شود

دیدارنیوز: محمد مهدی اسماعیلی، درباره اعزام افرادی به رقابت‌های جام جهانی قطر به عنوان خبرنگار و فعال رسانه‌ای و اینکه برخی می‌گویند حضور تعدادی از این‌ها در میان افکار عمومی دستاوردی جز ایجاد حاشیه نداشته است، گفت: این‌که هیچ دستاوردی نداشتند، پیش داروی است. ولی تقریبا تلاش کردیم از همه رسانه‌های فعال نماینده داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: دستور داده‌ام در هفته جاری لیست هر کسی که ما اعزام کردیم را منتشر کنند و وابستگی صنفی، روزنامه‌ای و خبرگزاری‌اش مشخص شود.

وی تاکید کرد: طبیعتا بخش خبررسانی که برای مردم صورت می‌گیرد، از سوی همین خبرنگاران بوده است.

اسماعیلی در پاسخ به این سوال که در بحث جام‌جهانی خبرنگاران ورزشی در اولویت بودند، اما این افرادی که رفته اند هیچ ارتباطی با بحث جام‌جهانی و خبررسانی درباره این تورنمنت نداشته‌اند، بیان کرد: به رسانه‌ها اعلام کردیم آن‌ها هم خبرنگار معرفی کرده‌اند ما که انتخاب نکرده‌ایم ما سهمیه به خبرگزاری‌ها و روزنامه‌ها دادیم.

وی خاطرنشان کرد: من که نمی‌توانم به جای مدیرمسئول رسانه‌ها تصمیم بگیرم. ما سهمیه داده‌ایم و آن‌ها اسامی داده‌اند ما هم تعدادی را انتخاب کردیم و بردیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با بیان این‌که متاسفانه رقابت‌های جام‌جهانی برای ما زود به اتمام رسید، عنوان کرد: گفته‌ام این هفته لیست افرادی که اعزام شده‌اند، منتشر شود تا همه مشاهده کنند و گفته‌ام اگر نقدی هم هست در معاونت جلسه‌ای با رسانه‌ها گذاشته شود.

وی درباره آزادی برخی از هنرمندان که در اعتراضات اخیر کشور بازداشت شده بودند و در پاسخ به این سوال که آیا وزارت ارشاد در جریان بود، اظهار داشت: ما پیگیر رفع مسائل‌شان بودیم و از دوستان‌مان در جریانات امنیتی و قضایی تشکر می‌کنم که این کار باعث شد مشکلات این عزیزان کمتر شود.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی