تیتر امروز

گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.

ایران دوباره در لحظه آخر برمی‌گردد؟

پیج رسمی جام جهانی با انتشار طرحی از روزبه چشمی و رامین رضاییان که در دقایق ۹۸ و ۱۰۱ بازی با ولز گل زدند، این پرسش را به زبان فارسی مطرح کرد: آیا ایران می‌تواند امشب بازگشت‌های لحظه آخری خود را دوباره تکرار کند؟

کد خبر: ۱۴۱۱۸۹
۱۷:۴۴ - ۰۸ آذر ۱۴۰۱

ایران دوباره در لحظه آخر برمی‌گردد؟

دیدارنیوز: پیج رسمی جام جهانی طرح ویژه‌ای از دو ستاره ایران در بازی با ولز را منتشر کرد.

تا ساعاتی دیگر بازی‌های سوم گروه B برگزار می‌شود و تکلیف دو تیم صعود کننده به دور حذفی مشخص خواهد شد. تیم ملی ایران در دقایق پایانی بازی با ولز پیروزی دیرهنگام، اما شیرینی را جشن گرفت تا همه چیز برایش در گروه دگرگون شود.

حال پیج رسمی جام جهانی با انتشار طرحی از روزبه چشمی و رامین رضاییان که در دقایق ۹۸ و ۱۰۱ بازی با ولز گل زدند، این پرسش را به زبان فارسی مطرح کرد: آیا ایران می‌تواند امشب بازگشت‌های لحظه آخری خود را دوباره تکرار کند؟

ایران مصاف حساسی با آمریکا خواهد داشت و با توجه به سه امتیازی بودن ایران، شاگردان کی‌روش وضعیت بهتری در جدول دارند و آمریکایی‌ها باید برای پیروزی تلاش کنند.

باید دید تکلیف این بازی هم در دقایق پایانی مشخص خواهد شد یا در طول بازی برنده و صعود کننده معلوم می‌شود.

ایران دوباره در لحظه آخر برمی‌گردد؟

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی