تیتر امروز

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت
ویژه برنامه تنگنا در گفت‌وگو با محمدجواد مظفر

سرنوشت نسلی که از سر آرمان‌ها گذشت

این قسمت از تنگنا بر خلاف روال معمول برنامه، بیش از آنکه به مرور کارنامه سیاسی مهمان برنامه اختصاص یابد تاریخچه راه‌اندازی یکی از نشریات متفاوت تاریخ مطبوعات ایران را از ایده تا انتشار مورد بررسی...
موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است
در نشست «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» مطرح شد

موسی غنی نژاد: انقلاب اسلامی ۵۷، ادامه و نتیجه منطقی میراث مصدق است/ تاریخ ما گرفتار چپ‌هاست!/ رنجبر درخشیلر: روایت پس از واقعه ۲۸ مرداد، پر از سرخوردگی و یاس است

انجمن علمی مطالعات صلح ایران با همکاری موزه تصاویر معاصر به مناسبت رخداد ۲۸ مرداد ۳۲، نشستی با عنوان «صلح و منازعه در روایت ۲۸ مرداد» در محل این موزه، مصادف با بیست و هشتمین روز از مردادماه برگزار...
اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند
در گفت‌وگوی ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد مطرح شد:

اصلاح، یک تاریخ انقضا برای اثربخشی دارد/ اگر از اصلاح‌طلبی تغییر خواهی را بگیری، محافظه‌کاری می‌شود/ برخی از اصلاح‌طلبان دغدغه حاکمان را دارند که ناراحت نشوند و روی‌شان را از مردم بر می‌گردانند

در برنامه ویژه دیدار‌نیوز با حسین نورانی‌نژاد قائم مقام‌حزب اتحاد ملت و عضو جبهه اصلاحات با موضوع "بیانیه ۱۱ ماده‌ای جبهه اصلاحات؛ راهی برای رسیدن به صلح پایدار" گفت‌و‌گو کردیم.

انتقاد شدید میشل اوباما از ترامپ در کتاب جدیدش

بانوی اول پیشین آمریکا در کتاب جدیدش اعلام کرد که هرگز دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا را به دلیل زیر سوال بردن وضعیت شهروندی شوهرش نخواهد بخشید.

کد خبر: ۱۴۱۰۳
۱۳:۲۳ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷

دیدرنیوز - میشل اوباما، همسر باراک اوباما رئیس جمهور پیشین آمریکا در کتاب جدیدش می‌نویسد، رئیس جمهور آمریکا و طرفدارانش خانواده او را با زیر سوال بردن شهروندی آمریکایی شوهرش در معرض خطر قرار داده‌اند.

وی گفت که بسیار متعجب است که چرا زنان آمریکایی به جای رای دادن به هیلاری کیلنتون به عنوان "یک کاندیدای صالح" در انتخابات ۲۰۱۶، به دونالد ترامپ رأی دادند.

میشل اوباما ۵۴ ساله در کتاب "Becoming" آورده است: اظهارات دونالد ترامپ و هوادارانش زندگی ما و خانواده‌ ما را در معرض خطر قرار داده است. اگر یک فرد که ذهن مخدوشی داشته باشد، سلاحی به دست گرفته و به واشنگتن بیاید، چه اتفاقی می‌افتد؟ اگر فردی به دنبال دختران من بیفتد، چه اتفاقی رخ خواهد داد؟ دونالد ترامپ با فریادها و اظهارات بی‌پروایش امنیت خانواده من را در معرض خطر قرار داده و من هرگز وی را نخواهم بخشید.

ترامپ نیز در واکنش به اظهارات میشل اوباما در کتاب جدیدش وقت را از دست نداده و گفت، اوباما پول بسیاری برای نوشتن این کتاب داده است. وی پیش از سفر به پاریس در جمع خبرنگاران گفت: من نیز باراک اوباما را به خاطر عدم ارائه بودجه لازم به ارتش آمریکا نخواهم بخشید. من او را به خاطر اقدامی که علیه ارتش کشورم انجام داده و کشور را ناامن کرده است، نخواهم بخشید.

میشل اوباما در این کتاب درباره مسائل شخصی از جمله یک سقط جنین تا استفاده از لقاح مصنوعی برای به دنیا آوردن دخترانش و همچنین داستان ازدواجش با باراک اوباما صحبت کرده است.

وی در این کتاب نوشته است: زمانی که سقط جنین انجام دادم، احساس کردم گم شده‌ام و تنها هستم. احساسی که داشتم مانند یک انسان شکست‌خورده بود اما درمان‌های باروری به من اجازه داد که دخترانم مالیا و ساشا را به دنیا آورم.

او در ادامه این کتاب به ماجرای آشنایی‌اش با باراک اوباما نیز اشاره کرده و می‌نویسد، که این داستان زمانی آغاز شد که او مشاور باراک اوباما در یک شرکت حقوقی در شیکاگو بود.

قرار است اوباما برای معرفی کتاب جدیدش سفرهایی به شیکاگو، نیویورک، واشنگتن، لس‌آنجلس، بوستون و دیگر شهرها داشته باشد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور
امروز يکشنبه ۰۲ شهريور