تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حمایت دوباره آمریکا از پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو

وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن و دبیرکل ناتو در یک گفتگوی تلفنی بر حمایت از پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو تاکید کردند. مساله ملحق شدن این دو کشور به ناتو، از زمان تجاوز نظامی روسیه به خاک اوکراین کلید خورد.

کد خبر: ۱۴۰۸۵۶
۰۹:۰۷ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱

حمایت دوباره آمریکا از پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو

دیدارنیوز: وزیر خارجه آمریکا و دبیرکل ناتو در گفتگویی تلفنی از پیوستن سوئد و فنلاند به پیمان ناتو حمایت کردند.

به نقل از الجزیره، وزارت امور خارجه آمریکا از گفتگوی تلفنی آنتونی بلینکن وزیر خارجه این کشور و ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو خبر داد.

بر اساس این گزارش، وزارت خارجه آمریکا اعلام کرد که بلینکن و دبیرکل ناتو در این گفتگوی تلفنی بر حمایت از پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو تاکید کردند.

این در حالی است که ینس استولتنبرگ دبیرکل ناتو پیش از این در گفتگو با تلویزیون دولتی سوئد «اِس وی تی» از سوئد و فنلاند خواسته بود تا با کشور‌های عضو این سازمان به ویژه ترکیه در مقابله با تروریسم همکاری کنند.

دبیرکل ناتو افزود که سوئد و فنلاند باید همکاری خود را با ترکیه در مبارزه با گروه تروریستی پ ک ک و امثال آن افزایش دهند.

استولتنبرگ با اشاره به اینکه دو کشور باید قوانین خود را علیه این گروه‌های تروریستی تشدید کنند، گفت: از آنجایی که ترکیه بیش از همه در معرض حملات تروریستی قرار دارد، این کشور نگران این موضوع است و باید نگرانی‌های آنکارا درک شود.

نخست وزیران فنلاند و سوئد در ماه‌های گذشته اعلام کردند که هر دو کشور همزمان با هم عضو ناتو خواهند شد. با آغاز عملیات ویژه نظامی روسیه در اوکراین (در ۵ اسفند ماه سال ۱۴۰۰) دو کشور سوئد و فنلاند درخواست رسمی عضویت در ناتو را ارائه دادند که پس از کش و قوس‌های فراوان و مخالفت‌های ترکیه، سرانجام ترکیه و سران ناتو اوایل تیر ماه به پیوستن این دو کشور به این سازمان نظامی موافقت کردند و روند تصویب عضویت این دو کشور به ناتو در پارلمان‌های کشور‌های عضو ناتو آغاز شد.

ترکیه موافقت خود با پیوستن سوئد و فنلاند به ناتو را منوط به پذیرش شروط خود در زمینه مبارزه با تروریسمِ مورد نظر آنکارا از سوی این دو کشور کرده است.

منبع: مهر
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی