تیتر امروز

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

پشت‌پرده مذاکرات تهران – واشنگتن/ زنگ خطر برای نظام سلامت/ کالابرگ زیر ذره‌بین؛ حمایت یا محدودیت؟

این یازدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
چشم از بعضی‌ها برندارید!
افاضات اضافه

چشم از بعضی‌ها برندارید!

عوام‌الملک در نامه‌ای جدید به مسعود، دلیل اینکه مدتی است که به او نامه ننوشته را توضیح داده و از مسعود خواسته چشم از برخی خواص برندارد.
توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

توافق نشود جنگ حتمی است/ مدیرکل آژانس انرژی اتمی در تهران/ عراقچی حامل پیام آیت‌الله خامنه‌ای برای پوتین

این هشتاد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مصاحبه کریس جدایی را رقم زد

پایان راه رونالدو و منچستریونایتد

رونالدو تنها چند روز پس از مصاحبه جنجالی‌اش علیه مسوولان، سرمربی و اعضای تیم منچستریونایتد و در شرایطی که جام جهانی در حال برگزاری است، به صورت توافقی از شیاطین سرخ جدا شد.

کد خبر: ۱۴۰۸۴۶
۲۱:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱

پایان راه رونالدو و منچستریونایتد

دیدارنیوز - سرویس ورزشی: سرانجام پس از هفته‌ها حاشیه و جنجال بین کریستیانو رونالدو و منچستریونایتد، دو طرف به جدایی رضایت دادند.

باشگاه انگلیسی دقایقی پیش اعلام کرد کریستیانو رونالدو که به تازگی یک مصاحبه جنجالی علیه مسوولان این باشگاه، سرمربی و بازیکنان تیمش داشت، با توافق دوجانبه از جمع شیاطین سرخ جدا شده است. باشگاه همچنین از او به خاطر کمک‌هایش در دو دوره حضور در اولدترافورد تشکر کرده است.

در شرایطی که نگاه فوتبالی‌ها به اتفاقات، حوادث و صحنه‌های هیجان‌انگیز جام جهانی است، باشگاه منچستریونایتد از جدایی رونالدو خبر داد تا هواداران این تیم پس از تحمل حواشی اخیر نفس راحتی بکشند.

مشکلات رونالدو با باشگاه محبوبش از زمانی آغاز شد که یونایتد فصل گذشته عملکرد ضعیفی داشت و نتوانست جواز حضور در لیگ قهرمانان اروپا را کسب کند؛ جایی که رونالدو به آن عادت دارد و حضور در لیگ اروپا را لایق خود نمی‌داند!

به همین دلیل بود که در تابستان، مدیر برنامه‌اش تلاش زیادی کرد تا برای کریس یک تیم خوب اروپایی دست و پا کند اما در این امر ناکام ماند؛ تیم‌هایی چون بایرن مونیخ، اتلتیکو مادرید و .. نام‌شان پیرامون رونالدو شنیده می‌شد که این شایعات به جایی نرسید.

به این ترتیب، رونالدو در حالی که ۳۷ ساله است، باید به تیم جدیدی فکر کند. میرر از چلسی به عنوان مقصد احتمالی CR7 یاد کرده است.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
امروز شنبه ۳۰ فروردين
پرطرفدارترین ها