تیتر امروز

محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است
در گفت و گوی دیدارنیوز با یک دیپلمات با سابقه مطرح شد

محبعلی: خروج ایران از NPT اوضاع را پیچیده‌تر می‌کند/ با خروج تهران از NPT، تل‌آویو برای اقدام نظامی علیه کشورمان توجیه پیدا می‌کند/ اسرائیلی‌ها، بدون هماهنگی آمریکا و ترامپ، دست به اقدام نظامی علیه ایران نخواهند زد/ فرصت ایران برای تغییر شرایط بلاتکلیف فعلی، بسیار محدود است

خروج ایران از NPT باعث پیچیده‌تر شدن اوضاع شده و منفعتی برای تهران به دنبال نخواهد داشت. این اقدام، می‌تواند مسئله ایران را بُعد سیاسی و دیپلماتیک به سمت بُعد درگیری نظامی سوق بدهد. مسئله‌ای...

گفت‌وگوی تلفنی وزاری خارجه روسیه و ترکیه درباره سوریه

وزیر امور خارجه روسیه در تماسی تلفنی با همتای ترکیه‌ای خود با وی درباره آمادگی برای برگزاری یک نشست جدید درباره سوریه در چارچوب نشست‌های آستانه، گفت‌وگو کرد.

کد خبر: ۱۴۰۵۴
۰۹:۳۶ - ۱۹ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - خبرگزاری اینترفکس به نقل از وزارت خارجه روسیه اعلام کرد که سرگئی لاوروف، وزیر خارجه این کشور و مولود چاووش اوغلو، همتای ترکیه‌ای وی در این تماس تلفنی بر "تلاش مستمر برای حل و فصل دائم وضاع سوریه بر اساس قطعنامه شماره ۲۲۵۴ شورای امنیت سازمان ملل" تاکید کردند.

دو طرف همچنین درباره روند آماده سازی خود برای برگزاری یک نشست بین‌المللی جدید در چارچوب نشست آستانه درباره سوریه که قرار است پایان ماه جاری میلادی برگزار شود، گفت‌وگو کردند.

به گفته مسئولان وزارت خارجه روسیه، لاوروف و چاووش اوغلو همچنین درباره اقداماتی که اطمینان می‌رود از طریق آنها نتایج مطلوب در سوریه حاصل شود، تبادل نظر کردند.

از سوی دیگر، میخائیل بوگدانوف، معاون وزیر خارجه و نماینده ویژه ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در امور خاورمیانه و کشورهای آفریقایی نیز در سخنانی اعلام کرد که توافقی میان اعضای شرکت کننده در نشست آستانه مبنی بر برگزاری این نشست در اواخر ماه جاری میلادی وجود دارد.

وی افزود: پرونده سوریه بسیار مهم است و ما تلاش می‌کنیم تا بحران این کشور را از طریق مذاکرات سیاسی بر اساس قطعنامه شماره ۲۲۵۴ شورای امنیت به شکل صلح آمیزی حل و فصل کنیم و من معتقدم که روند آستانه نقش مهم، فعال و موثری را در این زمینه ایفا می‌کند.

بوگدانوف گفت: سه کشور تضمین کننده روند آستانه هستند، اما ما همیشه تفاهمات و توافق‌ها را به خود سوری‌ها واگذار می‌کنیم.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
پربازدیدها
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور
امروز دوشنبه ۱۷ شهريور