تیتر امروز

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

رای منفی ایران به قطعنامه تشکيل کشور فلسطین!/ پزشکیان و عراقچی در قطر/ توافق ایران و آژانس با تائید شورای عالی امنیت ملی

این صد و شانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.
دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد
در سی‌و‌نهمین برنامه دیدار اندیشه با سلیمانی اردستانی مطرح شد:

دین ناب محمدی(ص) باید مورد توجه قرار بگیرد/ باید از تفسیرهای نادرست و ظالمانه فاصله بگیریم/ تحریف شخصیت‌های مذهبی و بدل ساختن آن‌ها به مقام خدایی، الگو بودن‌شان را زیر سوال می‌برد

در سی‌ونهمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام عبدالرحیم سلیمانی اردستانی با موضوع "محمد (ص) تحریف شده‌ترین شخصیت تاریخ" گفت‌و‌گو کردیم.

بدرقه تیم‌ملی به جام جهانی در هتل المپیک +ویدیو

مراسم بدرقه تیم ملی ایران برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۲ در هتل المپیک برگزار شد و مادر شهیدان خالقی‌فر برای بازیکنان تیم ملی ایران صحبت کرد.

کد خبر: ۱۴۰۳۵۶
۱۳:۱۸ - ۲۳ آبان ۱۴۰۱

بدرقه تیم‌ملی به جام جهانی در هتل المپیک

دیدارنیوز: مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال ایران برای سفر به قطر در هتل المپیک برگزار شد.

مراسم بدرقه تیم ملی فوتبال ایران برای شرکت در جام جهانی ۲۰۲۲ امروز (دوشنبه) در هتل المپیک برگزار شد و مادر شهیدان خالقی‌فر برای بازیکنان تیم ملی ایران صحبت کرد. سپس بازیکنان از زیر قرآنی که در دستان این مادر شهید بود، عبور کردند.

در این مراسم پیراهن تیم ملی فوتبال ایران به مادر شهید اهدا شد و او خطاب به ملی‌پوشان گفت: "پیراهن را در کفن خود می‌گذارم. تک تک شما فرزندان من هستید. دلم برای تک تک شما می‌تپد. اگر اجازه بدهند دستانتان را می‌بوسم، زیرا همه شما فرزندان من هستید. شما چشم و چراغ این ملت هستید. به من قول بدهید همانطور که زیبا بازی می‌کنید، با اخلاق ورزشی پرچم ایران را به دنیا بشناسانید. ما خانواده ایران بزرگ هستیم. در یک خانواده ممکن است تنش ایجاد شود. هر خانواده کمبود دارد و همه می‌دانیم مشکلاتی هست، اما اعضای خانواده مشکلات را در بیرون نشان نمی‌دهند. به برخی حرف‌ها کاری ندارم، اما اینجا آمده‌ام تا بگویم اینگونه نیست که می‌خواهند ایران را نشان دهند. همه ما اعضای خانواده ایران هستیم. یک چیز را هم از شما به عنوان یک خانواده می‌خواهم؛ قول بدهید هر کاری از دستتان بر می‌آید برای ایران انجام دهید. قول بدهید حرف خانوادگی در دنیا پخش نشود. مانند فرزندان خودم با شما صحبت می‌کنم و بلد نیستم کلاس بگذارم. می‌خواستم اینجا اسفند دود کرده و نوازشتان کنم، اما قول می‌دهم اگر زنده بودم در بازگشت شما به استقبالتان بیایم. "

کارلوس کی‌روش آخرین نفری بود که وارد اتوبوس تیم ملی شد.

ملی پوشان ابتدا راهی نهاد ریاست جمهوری می‌شوند و دیداری با رییس جمهور خواهند داشت و در نهایت به فرودگاه می‌روند و تا راهی قطر شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور
امروز سه‌شنبه ۲۵ شهريور