تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

لاپید: تل‌آویو تهدید‌های تهران را کاملا جدی گرفته است

«یائیر لاپید» نخست‌وزیر اسرائیل گفت که تل‌آویو تهدید‌های تهران علیه منطقه را کاملا جدی گرفته و در «استفاده از توان نظامی خود برای مقابله با اقدام‌های بی‌ثبات‌کننده ایران» تردید نخواهد کرد.

کد خبر: ۱۴۰۱۶۰
۰۹:۲۶ - ۲۰ آبان ۱۴۰۱

لاپید: تل‌آویو تهدید‌های تهران را کاملا جدی گرفته است

دیدارنیوز: نخست‌وزیر اسرائیل با تکرار برخی ادعا‌های بی‌اساس علیه سیاست‌های منطقه‌ای ایران، گفت که تل‌آویو تهدید‌های تهران علیه منطقه را کاملا جدی گرفته است.

به نقل از العربیه، «یائیر لاپید» گفت که تل‌آویو تهدید‌های تهران علیه منطقه را کاملا جدی گرفته و در «استفاده از توان نظامی خود برای مقابله با اقدام‌های بی‌ثبات‌کننده ایران» تردید نخواهد کرد.

سخنگوی نخست‌وزیر اسرائیل به نقل از وی اعلام کرد: «در طول سال گذشته مانع از احیای توافق هسته‌ای با ایران شده و به نبرد خود علیه افزایش حضور نظامی حزب‌الله و ایران در سوریه و لبنان ادامه داده‌ایم».

لاپید همچنین گفته که «اسرائیل در ارتباط با افزایش حضور ایران در مناطق مختلف منطقه با تهدید‌هایی که نمی‌توان دست‌کم گرفت و از جمله آن موشک‌های نقطه‌زن حزب‌الله لبنان و موشک پرانی از نوار غزه مواجه است».

«بنی گانتز» وزیر جنگ اسرائیل نیز پیش از این مدعی شده بود که این رژیم قادر به ضربه زدن به ایران است، اما چنین اقدامی باید به دقت سنجیده شود.

وی در ادامه ادعا‌های خود گفت که اسرائیل توانایی ضربه زدن به ایران را دارد، با این حال اگر چنین اقدامی را ضروری بدانیم، باید این تصمیم به دقت بررسی شود.

گانتز همچنین مدعی شد: «ما آمادگی، توانایی و برنامه‌های بلندمدت را داریم. باید برای این احتمال آماده شویم، اما همچنین باید قبل از اقدام به این موضوع با دقت فکر کنیم».

این در حالی است که «ایهود اولمرت» نخست‌وزیر پیشین اسرائیل اذعان کرده است که این رژیم توانایی حمله به ایران را ندارد و مواضعی که در این خصوص اتخاذ می‌شود، «یک لاف بی‌جا» است.

وی افزود که این ادعا که ما قادر به تهاجم به ایران هستیم، یک لاف بی‌جا است.

به گفته اولمرت، چنین رفتار‌ها و لاف‌هایی بیش از آن که نشانگر قدرت باشد، بیانگر ضعف ماست.

نخست‌وزیر اسبق اسرائیل پیش از این نیز اذعان کرده بود که این رژیم به طور عملی، فاقد هرگونه قدرت نظامی کلاسیک برای حمله به مراکز هسته‌ای ایران است.

اولمرت طی مقاله‌ای در روزنامه «هاآرتص» نوشته بود که اسرائیل توان نظامی حمله به مراکز هسته‌ای ایران و نابودی آن همانگونه که در سال ۱۹۸۱ در عراق و در سال ۲۰۰۷ در سوریه انجام داد، را ندارد.

وی با تاکید بر این‌که ایران در هر مقطع زمانی این توانایی را داشت که طی چند ماه به غنی‌سازی با حجم لازم از اورانیوم تبدیل به یک کشور هسته‌ای شود، از رویکرد ایران‌هراسی انتقاد کرد و گفت که نیازی به این کار نبوده است.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی