تیتر امروز

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!
در گفت‌وگوی دیدارنیوز با رئیس پیشین اتاق بازرگانی ایران مطرح شد

حسین سلاح‌ورزی: امسال، شاهد ضعیف‌تر شدن حکومت و فقیرتر شدن جامعه خواهیم بود/ عده‌ای با بلاهت و به بهانه مسئله حجاب بر طبل تفرقه در کشور می‌کوبند/ تداوم دولت رئیسی، کشور را به جای قله، راهی قعر دره می‌کرد!

در شرایطی که وضعیت معیشت و اقتصاد مردم به شکل بغرنجی درآمده، شاهد بلاهت و حماقت عده‌ای هستیم که خود را همواره هسته سخت قدرت و صاحبان کشور دانسته و با دستاویز قراردادن مسائلی نظیر حجاب بر طبل...
حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی
دیدار در برنامه کنکاش بررسی کرد

حضور زنان در ورزشگاه؛ از مجادله تا مناقشه سیاسی

کنکاش در یکی دیگر از برنامه‌های خود به سراغ موضوع حضور زنان در ورزشگاه‌ها رفت و این موضوع را با یک روزنامه‌نگار ورزشی و یک جامعه‌شناس و هر دو از جامعه زنان بررسی کرد.
نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید
افاضات اضافه

نامه مستقیمم غیرمستقیم به دستت خواهد رسید

عوام‌الملک پس از نامه‌های متعدد به حضرت مسعود و عدم دریافت پاسخ، این بار مسیر جدیدی را امتحان کرده که کاملا جوابگو و موفق خواهد بود؛ او قرار است نامه‌های مستقیمش را به شکل غیرمستقیم بفرستد تا...

اینگ ون: خطر حمله چین یک «تهدید واقعی» است

رئیس‌جمهوری تایوان خطر حمله چین را یک «تهدید واقعی» دانست و گفت، تایوان تمام تلاش خود را می‌کند تا هزینه حمله احتمالی را برای چین افزایش دهد.

کد خبر: ۱۴۰۰۸۴
۱۰:۲۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱

اینگ ون: خطر حمله چین یک «تهدید واقعی» است

دیدارنیوز: تسای اینگ ون، رئیس‌جمهوری تایوان در گفتگو با بن رادز، نویسنده سخنرانی‌های باراک اوباما و معاون مشاور امنیت ملی او، گفت که تایوان باید خود را برای حمله احتمالی چین آماده کند. او مدعی شد: چنین اتفاقی واقعا ممکن است بیافتد. درباره یک تهدید واقعی صحبت می‌کنم، نه از روی هیجان.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های کنترل آن می‌داند.

بن رادز در مجله آتلانتیک نوشت، گرچه ارتش چین بسیار بزرگتر از ارتش تایوان است، اما تایپه بودجه دفاعی خود در سال ۲۰۲۳ را با ۱۳ درصد افزایش، به ۱۹ میلیارد دلار رسانده است. به گفته رادز، هدف تایوان از این کار این است که هزینه‌های حمله احتمالی چین را افزایش دهد تا احتمال انجام این حمله توسط پکن کاهش یابد.

تسای اینگ ون گفت: اگر ارتش چین بخواهد کار فاجعه‌باری کند، شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین باید هزینه‌هایش را بسنجد. باید به خوبی فکر کند (که آیا مزایای این حمله از هزینه‌های آن بیشتر است یا خیر).

با وجود افزایش بودجه نظامی تایوان و قرارداد خرید تسلیحاتی یک میلیارد دلاری از آمریکا، واشنگتن هنوز باید هزینه‌های ارتش تایوان را تقبل کند، همان کاری که برای اوکراین انجام می‌دهد.

رئیس‌جمهوری تایوان گفت: کشور‌های غربی، خصوصا آمریکا به اوکراین کمک می‌کنند. آنچه در اوکراین شاهد آن هستیم، این است که کشور‌های غربی دست به دست هم داده و به اوکراین کمک می‌کنند تا مبارزه کند.

دولت آمریکا از دهه ۱۹۷۰ به صورت رسمی تایوان را بخشی از چین می‌داند، اما آن را نپذیرفته است. گرچه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تاکنون چند بار مدعی شده که ارتش آمریکا در دفع حمله احتمالی چین به تایوان کمک خواهد کرد، اما مقامات کاخ سفید هر بار این بیانیه‌ها را به طریقی پس گرفته‌اند.

اندکی پس از این گفت‌وگوی تسای اینگ ون با بن رادز در روز دوشنبه، چین سه‌شنبه بزرگترین نمایشگاه هوانوردی خود را آغاز کرد و در آن جنگنده‌های نسل پنج، تسلیحات ضدپهپاد و موشک‌های ضدکشتی را به نمایش گذاشت. تحلیلگران این قدرتنمایی را برای بازداشتن غرب از مداخله در پس گرفتن تایوان می‌دانند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی