تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

اینگ ون: خطر حمله چین یک «تهدید واقعی» است

رئیس‌جمهوری تایوان خطر حمله چین را یک «تهدید واقعی» دانست و گفت، تایوان تمام تلاش خود را می‌کند تا هزینه حمله احتمالی را برای چین افزایش دهد.

کد خبر: ۱۴۰۰۸۴
۱۰:۲۹ - ۱۸ آبان ۱۴۰۱

اینگ ون: خطر حمله چین یک «تهدید واقعی» است

دیدارنیوز: تسای اینگ ون، رئیس‌جمهوری تایوان در گفتگو با بن رادز، نویسنده سخنرانی‌های باراک اوباما و معاون مشاور امنیت ملی او، گفت که تایوان باید خود را برای حمله احتمالی چین آماده کند. او مدعی شد: چنین اتفاقی واقعا ممکن است بیافتد. درباره یک تهدید واقعی صحبت می‌کنم، نه از روی هیجان.

تایوان جزیره‌ای خودگردان است که چین آن را بخشی از خاک خود دانسته و حمله نظامی را یکی از راه‌های کنترل آن می‌داند.

بن رادز در مجله آتلانتیک نوشت، گرچه ارتش چین بسیار بزرگتر از ارتش تایوان است، اما تایپه بودجه دفاعی خود در سال ۲۰۲۳ را با ۱۳ درصد افزایش، به ۱۹ میلیارد دلار رسانده است. به گفته رادز، هدف تایوان از این کار این است که هزینه‌های حمله احتمالی چین را افزایش دهد تا احتمال انجام این حمله توسط پکن کاهش یابد.

تسای اینگ ون گفت: اگر ارتش چین بخواهد کار فاجعه‌باری کند، شی جینپینگ، رئیس‌جمهوری چین باید هزینه‌هایش را بسنجد. باید به خوبی فکر کند (که آیا مزایای این حمله از هزینه‌های آن بیشتر است یا خیر).

با وجود افزایش بودجه نظامی تایوان و قرارداد خرید تسلیحاتی یک میلیارد دلاری از آمریکا، واشنگتن هنوز باید هزینه‌های ارتش تایوان را تقبل کند، همان کاری که برای اوکراین انجام می‌دهد.

رئیس‌جمهوری تایوان گفت: کشور‌های غربی، خصوصا آمریکا به اوکراین کمک می‌کنند. آنچه در اوکراین شاهد آن هستیم، این است که کشور‌های غربی دست به دست هم داده و به اوکراین کمک می‌کنند تا مبارزه کند.

دولت آمریکا از دهه ۱۹۷۰ به صورت رسمی تایوان را بخشی از چین می‌داند، اما آن را نپذیرفته است. گرچه جو بایدن، رئیس‌جمهوری آمریکا تاکنون چند بار مدعی شده که ارتش آمریکا در دفع حمله احتمالی چین به تایوان کمک خواهد کرد، اما مقامات کاخ سفید هر بار این بیانیه‌ها را به طریقی پس گرفته‌اند.

اندکی پس از این گفت‌وگوی تسای اینگ ون با بن رادز در روز دوشنبه، چین سه‌شنبه بزرگترین نمایشگاه هوانوردی خود را آغاز کرد و در آن جنگنده‌های نسل پنج، تسلیحات ضدپهپاد و موشک‌های ضدکشتی را به نمایش گذاشت. تحلیلگران این قدرتنمایی را برای بازداشتن غرب از مداخله در پس گرفتن تایوان می‌دانند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر