تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

موج‌سواری «ترامپ» برای انتخابات ۲۰۲۴

ترامپ، رئیس جمهور سابق آمریکا روز پنجشنبه در جریان یک گردهمایی در آیووا به شکلی صریح و آشکار تاکید کرد که قصد دارد به زودی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ اعلام نامزدی کند.

کد خبر: ۱۳۹۸۰۳
۰۹:۰۶ - ۱۴ آبان ۱۴۰۱

موج‌سواری «ترامپ» برای انتخابات ۲۰۲۴

دیدارنیوز: رسانه‌های آمریکایی روز جمعه اعلام کردند که دونالد ترامپ قصد دارد با سوار شدن بر موج پیروزی‌های جمهوری خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای هفته آینده رسما برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ اعلام آمادگی کند.

این در حالیست که بنا به پیش‌بینی‌ها و ارزیابی‌های صورت گرفته، دموکرات‌ها حتی در لیبرال‌ترین نقاط آمریکا خود را برای شبی سخت همراه با ناکامی و عذاب آماده می‌کنند.

به نوشته اکسیوس، تقریباً دو سال است که رئیس‌جمهوری پییشین و «یک دوره‌ای» ایالات متحده پس از شکست از جو بایدن، نامزد دموکرات‌ها در انتخابات دور قبل ریاست جمهوری زمزمه سومین تلاش برای به دست گرفتن ریاست کاخ سفید را مطرح می‌کند، اما بنا به گزارش رسانه‌های آمریکایی وی با کمک دستیارانش در تدارک اعلام رسمی این نامزدی در روز ۱۴ نوامبر است.

ترامپ روز پنجشنبه در جریان یک گردهمایی در آیووا به شکلی صریح و آشکار تاکید کرد که قصد دارد به زودی برای انتخابات ریاست جمهوری سال ۲۰۲۴ اعلام نامزدی کند.

وی در این گردهم‌آیی که مرتب از سوی حضار مورد تحسین و تشویق قرار می‌گرفت ضمن اشاره به قصد اعلام نامزدی برای انتخابات ریاست جمهوری آینده در سخنانی کنایه‌آمیز گفت: «برای آنکه کشورمان را موفق، امن و با شکوه کنیم، احتمالاً دوباره این کار را انجام خواهم داد.»

وی سپس خطاب به حضار و هوادارانش به دفعات تاکید کرد: «آماده باشید! این همه آنچیزی است که به شما می‌گویم، آماده باشید!»

این اظهارات ترامپ در حالی مطرح می‌شود که نظرسنجی‌ها از ظهور مجدد «موج قرمز» حکایت دارد که احتمالاً منجر به از دست رفتن اکثریت ضعیف دموکرات‌ها در مجلس نمایندگان و احتمال بازپس گیری سنا توسط جمهوری‌خواهان خواهد شد.

جمهوری‌خواهان اطمینان دارند که می‌توانند در تنها ایالتی که برای به دست گرفتن اکثریت سنا به آن نیاز دارند آرا را به نفع خود تغییر دهند و همچنین انتظار دارند ۱۲ تا ۲۵ کرسی در انتخابات میان‌دوره‌ای برای مجلس نمایندگان کسب کنند که در صورت تحقق این امر خواهند توانست بر برتری هشت نفره دموکرات‌ها در این مجلس از کنگره نیز فائق آیند.

با توجه به اینکه جمهوری خواهان تقریبا از برگردان آرا به نفع خود در جورجیا و نوادا مطمئن هستند، حتی شاید دیگر به پیروزی در کیستون برای تصاحب سنا از سوی آن‌ها نیاز نباشد.

گفته می‌شود که دونالد ترامپ ابتدا قصد داشت برای پیش‌افتادن نسبت به دیگر رقبا در انتخابات درون حزبی پیش از سه‌شنبه آینده اعلام نامزدی کند، اما توسط کِلیَن کانوِی، از متحدان نزدیک خود با این توجیه که ممکن است شب بدی برای جمهوری خواهان رقم بخورد و وی مورد سرزنش قرار گیرد، منصرف شده است.

کِلیَن کانوِی که ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ را در سال ۲۰۱۶ در دست داشت و به عنوان مشاور ارشد و استراتژیست در دولت او خدمت می‌کرد روز پنجشنبه در یک رویداد تبلیغاتی گفت که انتظار می‌رود آقای ترامپ به زودی اعلام نامزدی کند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر