تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
گران فروشی به سبک ثروتمندترین فرد جهان

ایلان ماسک نیامده «تیک آبی» را گران کرد!

ایلان ماسک، مالک جدید شبکه اجتماعی محبوب و پرطرفدار توییتر، خیلی زود دست به کار شده و تغییراتی را در این شبکه آغاز کرده؛ از جمله تغییر در هزینه اشتراک توییتر بلو که پیش از این ماهانه ۴.۹۹ دلار برای کاربران تعیین شده بود، اما طبق دستورالعمل اجرایی ایلان ماسک، توییتر از این پس برای این سرویس، ماهانه ۱۹.۹۹ دلار هزینه اشتراک دریافت می‌کند و در عوض به مشترکان به نشانه تایید احراز هویت «تیک آبی» می‌دهد.

کد خبر: ۱۳۹۶۰۵
۱۹:۰۶ - ۰۹ آبان ۱۴۰۱

ایلان ماسک نیامده «تیک آبی» را گران کرد!

دیدارنیوز: توییتر پس از مالکیت جدید تحت ریاست ایلان ماسک قرار است به خصوص در نحوه مدیریت احراز هویت کاربران این شبکه اجتماعی دستخوش تغییرات جدی شود.

ایلان ماسک این تغییرات را از توییتر بلو Twitter Blue، سرویسی که از کاربران در ازای ارائه قابلیت‌های مضاعف هزینه اشتراک دریافت می‌کند، آغاز کرده است.

هزینه اشتراک توییتر بلو پیش از این ماهانه ۴.۹۹ دلار برای کاربران تعیین شده بود، اما طبق دستورالعمل اجرایی ایلان ماسک، توییتر از این پس برای این سرویس، ماهانه ۱۹.۹۹ دلار هزینه اشتراک دریافت می‌کند و در عوض به مشترکان به نشانه تایید احراز هویت «تیک آبی» می‌دهد.

با این حال، در برخی گزارش‌ها به نقل از منابع مطلع آمده است که حق اشتراک ماهانه جدید سرویس توییتر بلو ممکن است تغییر کند.

از سوی دیگر بر اساس دستورالعمل جدید آقای ماسک، از کاربرانی که پیش از این تیک آبی دریافت کرده‌اند خواسته می‌شود تا در یک مهلت ۹۰ روزه و با حق اشتراک جدید ماهانه ۱۹.۹۹ دلار به سرویس توییتر بلو بپیوندند، در غیر این صورت تیک آبی آن‌ها پس گرفته می‌شود.

مدیرعامل و مالک جدید توییتر که به تازگی این شرکت را در معامله‌ای ۴۴ میلیارد دلاری خریداری کرده، همچنین با تعیین ضرب الاجلی برای کارکنان بخش سرویس ویژه اشتراکی یاد شده از آن‌ها خواسته است تا هفتم نوامبر مقدمات اجرای اصلاحات را فراهم کنند، زیرا در غیر اینصورت باید شرکت را ترک کنند.

آقای ماسک که روز جمعه گذشته به عنوان مدیر عامل پلتفرم رسانه اجتماعی توییتر انتخاب شد، دو روز بعد در توییتی نوشت: «کل فرآیند تأیید در حال حاضر در حال اصلاح است.»

بر این اساس، به نظر می‌آید که دستورالعمل جدید ایلان ماسک با دو هدف افزایش درآمد شرکت و نیز تقویت فرایند احراز و تایید هویت کاربران و مدیریت بات‌ها صادر شده باشد.

وی با این رویکرد تلاش دارد تا با پولی کردن امتیاز تیک آبی، حق اشتراک سرویس توییتر بلو را بالا ببرد و از این راه به درآمدزایی بیشتر شرکت کمک کند.

از نخستین اقدام‌های ایلان ماسک پس از تصاحب توییتر اخراج چند مدیر ارشد این شرکت بود؛ موضوعی که نشان می‌دهد وی به صورت جدی در صدد اصلاح و تغییر ساختار این شرکت است.

در حالی که ایلان ماسک پیش‌تر از خرید توییتر به عنوان یک اقدام شخصی بدون چشم‌انداز تجاری یاد کرده بود، اما برخی کاربران در واکنش به بالا بردن حق اشتراک توییتر بلو، این رویکرد را به عنوان نشانه‌ای از تمایل برای پول‌سازی از طریق ارضای غرور معتادان به تیک آبی مورد انتقاد قرار داده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی