تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

هواشناسی ایران؛ بارش باران و وزش باد شدید

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از بارش باران و وزش باد شدید در برخی استان‌ها و افزایش دما در نوار شمالی کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۳۹۲۹۷
۰۸:۳۹ - ۰۳ آبان ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ بارش باران و وزش باد شدید

دیدارنیوز: صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: سه‌شنبه (۳ آبان‌ماه) در گیلان، مازندران، گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی همچنین در شمال سمنان بارش و وزش باد پیش‌بینی می‌شود و در مناطق مستعد خیزش گردوخاک انتظار می‌رود همچنین در شرق مازندران و گلستان بارش شدت خواهد داشت و دریای خزر مواج است.

وی ادامه داد: چهارشنبه (۴ آبان‌ماه) در بیشتر مناطق کشور جوی آرام حاکم است. فقط در سواحل استان گیلان بارش خفیف باران رخ می‌دهد و روند افزایش نسبی دما در نوار شمالی به‌ویژه سواحل شمالی حاکم است.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا پنجشنبه (۵ آبان‌ماه) در مناطقی از شمال غرب، دامنه‌های زاگرس در غرب کشور همچنین در دامنه‌های جنوبی البرز در قزوین، البرز و تهران افزایش ابر گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

وی افزود: جمعه (۶ آبان‌ماه) با گذر موج تراز میانی از نوار شمالی کشور دراستان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز ابرناکی و بارش پراکنده رخ می‌دهد درضمن با نفوذ جریانات شمالی به سواحل دریای خزر در استان‌های گیلان و مازندران بارش رخ می‌دهد که در گیلان و شرق اردبیل بارندگی شدید است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا گفت: شنبه (۷ آبان‌ماه) بارش در سواحل دریای خزر تشدید می‌شود و استان‌های گلستان، خراسان شمالی و شمال خراسان رضوی را دربر خواهد گرفت.

وی افزود: در استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز افزایش ابر، گاهی رگبار پراکنده و وزش باد شدید رخ می‌دهد که در مناطق مستعد گردوخاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان ادامه داد:در این روز بارش در گیلان و مازندران شدید است و در ارتفاعات اردبیل و البرز مرکزی بارش برف انتظار می‌رود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده نیز اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۴ آبان‌ماه) کمی ابری و در بعضی ساعت‌ها وزش باد با حداقل دمای ۱۳ و حداکثر دمای ۲۴ و روز پنجشنبه (۵ آبان‌ماه) ابری و در بعد از ظهر افزایش ابر گاهی وزش باد با حداقل دمای ۱۴ و حداکثر دمای ۲۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیائیان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۳و۴ آبان‌ماه) اهواز با دمای ۳۶ و ۳۷ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای صفر و ۱- درجه سانتیگراد سردترین مرکز استان کشور است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان
امروز پنجشنبه ۲۹ آبان