تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

عصبانیت دبیر؛ غلامی را ۲ سال محروم می‌کنم!

علیرضا دبیر، رئیس فدراسیون کشتی می‌گوید سجاد غلامی در مسابقات کشتی آزاد امید‌های جهان اشتباه بزرگی انجام داده و باید ۲ سال محروم شود.

کد خبر: ۱۳۹۲۴۳
۰۹:۱۷ - ۰۲ آبان ۱۴۰۱

عصبانیت دبیر؛ غلامی را ۲ سال محروم می‌کنم!

دیدارنیوز: رئیس فدراسیون کشتی گفت: اشتباهی که غلامی انجام داده است قابل بخشش نیست و قهرمانی را از ایران گرفت، بدون شک ۲ سال او را محروم می‌کنم.

علیرضا دبیر در مراسم تجلیل از مدال آوران بلگراد اظهار داشت: من نمی‌خواستم صحبت کنم به دلیل گافی که کشتی گیر امید ایران سجاد غلامی داده است عصبانی هستم. چرا که او با گافی که داده است قهرمانی را از ایران گرفت. این کشتی گیر بار اولش نیست و ممکن است فدراسیون جهانی او را محروم کند. اگر فدراسیون جهانی هم محروم نکند، من او را ۲ سال محروم می‌کنم.

وی افزود: ما هیچ سالی چنین تیمی نداشتیم از سال ۲۰۱۲ به بعد نداشتیم تیم ملی کشتی آزاد امید کشورمان ۷ مدال کسب کرده است. سال ۹۸ که فدراسیون را تحویل گرفتم کشتی آزاد ایران در رتبه ۱۱ قرار داشت و امروز در این جایگاه قرار دارد. امروز گافی که کشتی‌گیر کرجی داده، اصلا قابل بخشش نیست چرا که امروز به دروغ رفته و به کادر پزشکی در مسابقات گفته درستکار و کاوه گفته اند باید سرم بزنم. این چندمین بار است که این کشتی گیر گاف می‌دهد و من با کسی تعارف ندارم و ۲ سال بدون شک او را محروم خواهم کرد.

دبیر درباره تصمیمی که گرفته است تصریح کرد: به دلیل اینکه باعث شده پرچم ایران امروز به عنوان قهرمان بالا نرود این تصمیم را گرفتم. می‌توانستیم مانند کشتی فرنگی قهرمان شویم، اما به دلیل سهل‌انگاری این کشتی‌گیر همه چیز بهم خورد. اتحادیه جهانی کشتی با هیچ‌کس تعارف ندارد و طبق قوانین هر کشتی‌گیری که بدون اطلاع، سوزنی وارد بدنش شود دوپینگی محسوب می‌شود. در این شرایط بحرانی نمی‌توان حق را از باطل جدا کرد و باید امروز ما تسکین جامعه می‌شدیم و اینقدر ناراحت بودم از این موضوع که کشتی ۳ وزن دیگر را دنبال نکردم که ببینم چه شده است.

رئیس فدراسیون کشتی در خصوص کشتی‌گیران عنوان کرد: امروز کشتی گیران بزرگسالان در این مراسم حضور دارند من به این ورزشکاران هم گفته‌ام مهم مدال المپیک است، فرقی نمی‌کند چه رنگی باشد. هر رنگی داشته باشد برای من با ارزش است. کشتی‌گیران بدانند ۲۱ ماه تا المپیک فرصت باقی است و با یک چشم بهم زدن می‌گذرد و در المپیک باید تلاش کنند تا به مدال طلا برسند.

وی افزود: بزرگترین افتخاری که برای یک ورزشکار وجود دارد رسیدن به المپیک است و بالاتر از این برای ورزشکار اصلاً وجود ندارد. مدال طلای المپیک را به کشتی‌گیری می‌دهند که ۶ دانگ باشد. کشتی‌گیر باید همیشه تمرکز داشته باشد تا مدال را از دست ندهد باید بداند یک اشتباه باعث می‌شود تا مدال را از دست بدهد. کشتی‌گیرانی مانند غلامرضا تختی، موحد، حسن یزدانی، گرایی، سوریان و خادم ۶ دانگ بودند که مدال المپیک گرفته‌اند و نوش جانشان حق خود را گرفتند امیدوارم در ادامه هم کشتی‌گیران دیگر هم بتوانند به این مسیر برسند.

دبیر خاطر نشان کرد: امروز پولی که برای کشتی گیران خرج می‌شود پول بیت‌المال است. پولی که از فروش نفت و مالیات به دست می‌آید را در اختیار ما می‌گذارند و قرار نیست هرجوری دلمان می‌خواهد عمل کنیم و پارتی بازی کنیم. از خدای خودم شرمنده هستم که چنین گافی را امشب دادند تا این قهرمانی به راحتی از چنگ کشورمان در بیاید.

منبع: فارس
ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر