تیتر امروز

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد
گفتگوی ویژه دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل آمریکا درباره مذاکرات مسقط

ابوالفتح: ترامپ، شخصا در پی تفاهم با تهران بوده و به صلح رومی معتقد است/ وقتی آمریکا از تمایل به مصالحه گفته، یعنی الگوی لیبی درباره ایران منتفی است/ تهدید کردن برخی، نباید به مانند بومرنگ بر سر کشور برگردد

امیرعلی ابوالفتح، تحلیلگر ارشد مسائل ایالات متحده در گفتگوی ویژه دیدارنیوز، پیرامون مذاکرات ایران و آمریکا در عمان، ابعاد و دامنه تحولات این مذاکرات را مورد بررسی قرار داده است.
«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»
دیدارنیوز گزارش می‌دهد

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟»

«صلح لیبرال در خاورمیانه، امکان یا امتناع؟» عنوان نشستی بود که به همت پژوهشکده مطالعات پیشرفته‌ خاورمیانه با همکاری حلقه‌ی مطالعاتی‌ یک چند، در محل این پژوهشکده برگزار شد.
گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران
امروز ایران و آمریکا در عمان گفتگو کردند

گفتگوهای غیرمستقیم ایران و آمریکا تمام شد/ عراقچی: مذاکرات در فضای احترام متقابل انجام شد/ وزیر خارجه در راه تهران

امروز شنبه ۲۳ فروردین ۱۴۰۴، مذاکرات غیرمستقیم میان مقامات ایران و آمریکا در کشور عمان برگزار شد و قرار است این گفتگوها هفته آینده نیز ادامه داشته باشد.. عباس عراقچی، وزیر خارجه کشورمان و استیو...

گروسی: از اطلاعات هسته‌ای «پوتین» شگفت‌زده شدم

میزان اطلاعات ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه از جزئیات نیروگاه هسته‌ای "زاپوریژیا"، باعث شده تا رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی شگفت‌زده شود.

کد خبر: ۱۳۹۰۳۰
۱۲:۰۳ - ۲۷ مهر ۱۴۰۱

گروسی: از اطلاعات هسته‌ای «پوتین» شگفت‌زده شدم

دیدارنیوز: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در سخنانی گفت که اطلاعات کامل رئیس جمهوری روسیه از جزئیات نیروگاه هسته‌ای "زاپوریژیا" او را شگفت‌زده کرده است.

رافائل گروسی، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در گفتگو با شبکه "Telefe" با اشاره به دیدار اخیرش با ولادیمیر پوتین، رئیس جمهوری روسیه در سن پترزبورگ اظهار کرد: پوتین به آنچه انجام می‌دهد اطمینان کامل دارد.

وی گفت: من از اطلاعات دقیق او در مورد نیروگاه هسته‌ای (زاپوریژیا)، ویژگی‌های فنی آن و درک او از آنچه من برای اطمینان از ایمنی این نیروگاه پیشنهاد می‌کردم، شگفت‌زده شدم.

گروسی روز سه‌شنبه گذشته با رئیس جمهوری روسیه دیدار کرد. پوتین در این دیدار با اشاره به اینکه مسکو آماده حل و فصل همه مسائل است، به گروسی پیشنهاد داد تا درباره اوضاع مربوط به نیروگاه اتمی زاپوریژیا گفتگو کند.

از ماه مارس یعنی کمی بعد از آغاز حمله روسیه به اوکراین، نیروگاه هسته‌ای زاپوریژیا به دست نیرو‌های ارتش روسیه افتاد و تحت کنترل آن درآمد. روسیه، نیرو‌های اوکراینی را به هدف قرار دادن این نیروگاه متهم می‌کند. با این حال این نیروگاه با حضور کارشناسان اوکراینی اداره می‌شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی