تیتر امروز

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.
با بالا بردن حقوق افراد نمی‌توان کشور را اداره کرد

این حنا رنگی ندارد

علیرضا مناقبی، اقتصاددان معتقد است افزایش حقوق مردم کمکی به حل مشکلات اقتصادی نخواهد کرد و این افزایش حقوق، همه چیز را گرانتر و تورم را بالاتر خواهد برد؛ او با بیان اینکه با بالا بردن حقوق افراد نمی‌توان کشور را اداره کرد، می‌گوید این حنا رنگی ندارد.

کد خبر: ۱۳۸۸۷۸
۱۲:۳۸ - ۲۵ مهر ۱۴۰۱

این حنا رنگی ندارد

دیدارنیوز: امروزه چیزی که در جامعه مشهود است و می‌توان دید بحث گرانی است. مسئولین هر قدر هم گرانی را نقض کنند، اما می‌توان گفت سفره مردم بسیار گران شده است پس تنها چیزی که در این جامعه می‌توان به آن اشاره کرد گرانی است.

حالا جناب وزیر هم این مشکل را قبول نکند تا زمانی که مردم آن را مشاهده می‌کنند نمی‌توان حرف ایشان را قبول کرد. یکی از دلایلی که باعث ایجاد رکود شده این است که توان خرید مردم پایین می‌آید یعنی مردم وقتی جیبشان خالی شد فقط در شرایط خاص می‌توانند سرمایه کمی که دارند را برای معیشت استفاده کنند. درواقع امکان تهیه اقلام دیگر وجود ندارد حالا هر کسی در این باره ادعا کند که همه چیز خوب است تا وقتی آن را نبینیم نمی‌توان قبول کرد.

تبعات منفی افزایش حقوق در جامعه بسیار است، اما هرقدر که حقوق افزایش پیدا کند قطعا برروی تورم اثر مثبت می‌گذارد و قیمت تمام شده کالا را بالا می‌برد زیرا اگر حقوق اضافه شود تنها منتهی به خودش نمی‌شود بلکه دایره شمول آن همه را فرامی‌گیرد و به دنبال آن همه چیز گران می‌شود پس با بالا بردن حقوق افراد نمی‌توان کشور را اداره کرد و ادعای این را کرد که وضع مردم رو به بهبود است مگر اینکه به مردم اجازه یک رقابت صحیح ضمن رفاقت داده شود تا در اثر داشتن رقابت قیمت تمام شده را به سمت پایین بیاورند، اما تا زمانی که بحث رانت و اختلاس در کشور باقی است مصرف کننده زیر فشار خواهد بود.

پس با اضافه کردن حقوق مردم به زندگی مردم کمک نخواهد شد و در سال گذشته این امر فقط مطرح شد که حقوق‌ها را افزایش می‌دهند و مردم از چند ماه قبل از اضافه شدن حقوق‌ها زیر مشکلات اقتصادی آن بودند درحالیکه قیمت‌ها بسیار بالا رفت و همین‌طور تا زمانی که در رابطه با مبارزه با فساد فقط حرف زده می‌شود و شعار داده می‌شود هیچ اتفاقی نمی‌افتد و انسان مفسد متوجه این موضوع شده بنابراین این حنا رنگی ندارد و برای آن هیچ اتفاقی نمی‌افتد پس به کار خود ادامه می‌دهد به‌طوری که در حال حاضر موضوعات مربوط به فساد اقتصادی در کشور ما افزایش پیدا کرده است، اما کدام یک از آن‌ها به نتیجه رسیده است.

علیرضا مناقبی - اقتصاددان

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر