تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.

موفقیت‌ صنعت دارویی کشور با وجود افزایش تحریم‌ها

سخنگوی سازمان غذا و دارو از ارتقای چشمگیر سهم مواد اولیه و مواد موثره دارویی تولید داخل در صنعت دارویی کشور خبر داد.

کد خبر: ۱۳۸۴۵
۱۱:۰۲ - ۱۴ آبان ۱۳۹۷

دیدارنیوز - دکتر کیانوش جهانپور در این باره افزود: بر اساس آخرین اطلاعات و همچنین آمارها و برآوردهای دبیرخانه سندیکای مواد مؤثره دارویی، علیرغم مشکلات، تهدیدها و تحریم های اعمال شده در ماه‌ها و سال‌های اخیر، نسبت تولیدات دارویی کشور که مواد اولیه و مؤثره آن، تولید ملی است افزایش چشمگیری یافته و با رشد افزون بر ۲۴ درصدی، به ٦٧درصد از کل داروی تولیدی کشور رسیده است.

وی یاداور شد: آمار استخراجی که پیشتر نیز اعلام شده، مربوط به برآوردهای سال ١٣٩٥ بوده که حداقل ماده اولیه ٥٤ درصد داروهای تولیدی در داخل را تولید ایران می‌دانست، لیکن در آخرین آمارها، سهم مواد اولیه و موثره ایرانی در تولید دارو به ۶۷ درصد رسیده است که در نوع خود رکوردی کم نظیر بشمار می‌آید.

جهانپور در ادامه افزود: در ماه‌های آتی، هر ماه و شاید هر هفته شاهد فرمولاسیون و تولید محصولات جدید دارویی در کشور خواهیم بود، اما مشخصه اصلی و وجه تمایز صنعت دارویی ایران از سایر کشورهای هم ارز، توانمندی فعلی و پتانسیل و فرصت‌هایی است که در حوزه تولید مواد اولیه و موثره دارویی در کشور به فعلیت رسیده و بسرعت در حال توسعه است.

بنابر اعلام روابط عمومی سازمان غذا و دارو، وی افزود: بدون تردید مسیر توسعه صنعت دارویی کشور و تحقق عملی اقتصاد مقاومتی در این حوزه، از شاهراه توسعه تولید مواد اولیه و مواد موثره دارویی در داخل کشور می‌گذرد و زیرساخت‌ها و منابع مورد نیاز برای تحقق این موضوع در صنعت و دانشگاه‌ها و مراکز علمی و تحقیقاتی کشور تا حد زیادی فراهم است.

وی همچنین از نامه رییس سازمان غذا و دارو به سازمان برنامه و بودجه کشور برای تخصیص حداقل ۲۰درصد؜ از منابع اختصاص یافته برای حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی به صنایع مواد اولیه دارویی و داروی تمام شده (محصول نهایی) جهت حمایت و تسریع در توسعه تولید داروی ایرانی خبر داد.
منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی