تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.
پایان شکست‌ناپذیری ژنرال پس از ۱۵ بازی

تیر خلاص ستاره استقلال به رکورد قلعه‌نویی!

یک پنالتی جنجالی در لحظات پایانی کافی بود تا کوین یامگا، ستاره تیم استقلال امیدهای قلعه‌نویی و گل‌گهر را برای کسب امتیاز خانگی در تقابل با آبی‌های پایتخت برباد دهد. گل دوم و پیروزی‌بخش استقلال برابر سیرجانی‌ها به شکست‌ناپذیری ژنرال پس از ۱۵ بازی پایان داد.

کد خبر: ۱۳۸۱۳۴
۱۲:۱۹ - ۱۰ مهر ۱۴۰۱

تیر خلاص ستاره استقلال به رکورد قلعه‌نویی!

دیدارنیوز: گل‌گهر و امیر قلعه‌نویی پس از پانزده بازی شکست‌ناپذیری، باز هم برابر استقلال طعم شکست را تجربه کردند.

پس از بازی برگشت استقلال و گل‌گهر در فصل گذشته که با پیروزی ۲ بر یک آبی‌پوشان و در یک مسابقه جنجالی رقم خورد، یک بار دیگر امیر قلعه‌نویی برابر تیم سابقش شکست خورد تا رکورد نباختن‌های او پس از ۲۱۰ روز به پایان برسد.

در شرایطی که به نظر می‌رسید استقلال و گل‌گهر امتیازات را تقسیم خواهند کرد، اما ارسال جلالی برای حردانی و بی‌احتیاطی قاسمی‌نژاد، باعث شد تا عرب براقی به نشانه خطای پنالتی در سوت خود دمیده و بهترین موقعیت ممکن نصیب تیم ساپینتو شود. یامگا نیز پشت این توپ ایستاد و آن را به گل تبدیل کرد تا استقلال دست پر از سیرجان برگردد.

نکته مهم این بازی، شکسته شدن رکورد نباختن‌های قلعه‌نویی و گل‌گهر بود. پس از بازی برگشت آبی‌های پایتخت و سیرجانی‌ها که با برتری ۲ بر یک تیم فرهاد مجیدی به پایان رسید، آن‌ها در پانزده دیدار متوالی شکستی را تجربه نکرده بودند، تا اینکه دوباره و برابر استقلال بازی را واگذار کردند.

در این حد فاصل، گل گهر موفق شده بود تیم‌های آلومینیوم، مس رفسنجان، نفت مسجدسلیمان، هوادار، ذوب آهن، تراکتور، ملوان و پیکان را شکست دهد و در جدال مقابل تیم‌های پیکان، سپاهان، شهرخودرو، فولاد، مس رفسنجان، سپاهان و مس کرمان به نتیجه تساوی دست پیدا کند.

در واقع پس از دیدار استقلال و گل گهر که در تاریخ ۱۵ اسفند سال قبل برگزار شد، تا روز گذشته و به مدت ۲۱۰ روز، این تیم و امیر قلعه‌نویی مقابل حریفان متحمل شکست نشده بودند تا باز هم این تیم سابق ژنرال باشد که موفق به شکست این مربی پرافتخار شود.

درباره آخرین شکست گل گهر تا پیش از بازی دیروز نیز باید این نکته را متذکر شد که در بازی برگشت فصل قبل برابر استقلال، کوین یامگا توانسته بود هر ۲ گل تیم مجیدی را به ثمر برساند. گل اول روی ریباند خطای پنالتی بود که فروزان در گام نخست موفق به مهار آن شده بود و گل دوم نیز روی پنالتی لحظات پایانی بود که باز هم توسط وینگر فرانسوی به گل تبدیل شده بود.

در بازی دیروز نیز باز هم این کوین یامگا بود که توانست با فریب فروزان، توپ را وارد دروازه گل‌گهر کند تا استقلال با کسب سه امتیاز، سیرجان را به مقصد تهران ترک کند.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی