
اختلال، قطعی اینترنت و فیلترینگ در دولت رئیسی، به بسیاری از کسبوکارهای کوچک و بزرگ آسیب جدی رسانده است؛ اما این اختلالات و قطعیها تا چه زمانی ادامه خواهد داشت؟
دیدارنیوز: اختلال، قطعی اینترنت و فیلترینگ که طی روزهای اخیر و پس از ناآرامیها به دلیل فوت ناگوار مهسا امینی در گشت ارشاد، به اوج خود رسیده باعث شده تا بسیاری از کسبوکارها به ویژه کسبوکارهایی که بر بستر شبکههای اجتماعی از جمله اینستاگرام در حال فعالیت هستند با آسیب جدی مواجه شوند.
آسیب شدید کسب و کارها به دلیل قطعی اینترنت
طبق آماری که مرکز آمار ایران طی سال قبل منتشر کرد حدود ۱۱ میلیون نفر در حال کسب درآمد از شبکههای مجازی هستند و از این میزان حدود ۹ میلیون نفر یعنی حدود ۸۳ درصد از اینستاگرام کسب درآمد میکنند.
رضا الفتنسب، عضو هیئت مدیره انجمن کسب و کارهای مجازی در همین خصوص عنوان کرد توسعه کسبوکارها و فعالیتهای اقتصادی به فضای امن و آرامی نیاز دارد و کسب و کارهای خرد طی ناآرامیها، قطعی اینترنت و فیلترینگ اخیر به شدت آسیب دیدهاند و مشخص نیست در آینده چه اتفاقی رخ خواهد داد.
الفتنسب در ادامه بیان کرد فعالیت کسبوکارهای بزرگ نیز به شبکههای اجتماعی وابستگی دارد تا بتوانند نگاه مشتریان را به خود جلب کنند. در واقع کسبوکارهای بزرگ برای بازاریابی از شبکههای اجتماعی استفاده میکنند و این اختلال، قطعی اینترنت و فیلترینگ به آنها آسیب جدی وارد خواهد کرد.
چه زمانی محدودیتهای اینترنتی رفع خواهد شد؟
احمد وحیدی، وزیر کشور با اعلام این که شبکههای اجتماعی باعث تحریک مردم شده و آنها مردم را از این طریق آموزش میدهند، گفت در چنین وضعیتی ما برای حفظ امنیت، نظم عمومی، آرامش و حقوق شهروندی مردم محدودیتهایی را در نظر گرفتیم تا شبکههای اجتماعی مردم را به اغتشاشات هدایت نکنند.
وزیر کشور در پاسخ به این پرسش که چه زمانی محدودیتهای اینترنتی رفع خواهد شد گفت: تا پایان یافتن اغتشاشات محدودیتهای اینترنتی ادامه دارد. اغتشاشگران باعث اعمال چنین محدودیتهایی شدند و هر وقت دستگاه امنیتی و اطلاعاتی اطمینان حاصل کند که دیگر چنین موضوعیتی نیست این محدودیتها برداشته خواهد شد.
منبع: گجتنیوز