تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

همزمان با سخنرانی رئیسی؛ اینستاگرام «فیلتر» شد! +عکس

بررسی وضعیت اینترنت همراه و ثابت نشان می‌دهد که از دقایقی پیش دسترسی به پلتفرم اینستاگرام با IP ایران امکان‌پذیر نیست و این شبکه در ایران فیلتر شده است.

کد خبر: ۱۳۷۷۶۵
۱۸:۵۴ - ۳۰ شهريور ۱۴۰۱

همزمان با سخنرانی رئیسی؛ اینستاگرام «فیلتر» شد!

دیدارنیوز: همزمان با سخنرانی سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری در مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک، شبکه اجتماعی اینستاگرام برای کاربران ایرانی از دسترس خارج شده و اپلیکیشن این شبکه در ایران تنها یک صفحه سفید را نشان می‌دهد!

گفته می‌شود با استفاده از وی‌پی‌ان‌ می‌توان به این شبکه دسترسی داشت.

سایت زومیت هم لحظاتی پیش اعلام کرد اینستاگرام برای اکثر کاربران فیلتر شده است.

سایت گجت‌نیوز نوشت: طبق بررسی‌ها و گزارش متعدد کاربران در فضای مجازی، از لحظاتی پیش دسترسی به اینستاگرام از طریق آی پی‌های ایران مسدود شده و ظاهرا اینستاگرام در ایران فیلتر شده است.

این در حالی است که به محض استفاده از نرم افزار‌های تغییر آی پی و استفاده از آی پی‌های غیر ایرانی، اینستاگرام بدن هیچ مشکلی باز می‌شود.

هنوز هیچ مقام رسمی به اختلال ایجاد شده برای شبکه اجتماعی اینستاگرام در ایران واکنشی نشان نداده، اما این اقدام در شرایط فعلی دور از انتظار نبود.

سایت زومیت نوشت: نت‌بلاکس فیلتر شدن اینستاگرام در ایران را تایید کرد.

همزمان با سخنرانی رئیسی؛ اینستاگرام «فیلتر» شد!

صفحه اول اپلیکیشن اینستاگرام که فیلترشدن آن را نشان می‌دهد/ عکس: دیدارنیوز

سایت دیجیاتو در خبر فوری از فیلتر اینستاگرام خبر داد و نوشت: مشخص نیست فیلتر اینستاگرام مقطعی است یا اکنون دیگر به «پایان اینستاگرام در ایران» رسیده‌ایم.

ظهر امروز وزیر ارتباطات هر گونه کاهش دسترسی به اینترنت و محدودیت در میزان دسترسی را تکذیب کرده بود. تا این لحظه اما به نظر می‌رسد پهنای باند اینستاگرام نه تنها کاهش پیدا کرده بلکه این شبکه اجتماعی فیلتر شده است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۱۷ - ۱۴۰۱/۰۷/۰۲
0
0
سلام شمارو خدا نت و وصل کنید
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر
امروز سه‌شنبه ۱۸ آذر