تیتر امروز

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اقتصاددانان به پزشکیان: بودجه نهادهای فاقد نقش عمومی را حذف کنید/ شرايط تعلیق یا انجماد مذاکرات؟/ جو متشنج دانشگاه با حضور رئیس جمهور

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با رئیس پیشین سازمان ملی جوانان

رحیم عبادی: جوانی قربانی اولویت‌های گمشده حکمرانی/ واهمه بخشی از روحانیت از اعتماد به نسل جدید

دیدارنیوز در برنامه «پشت صحنه» این بار میزبان رحیم عبادی، رئیس پیشین سازمان ملی جوانان بود. او معتقد است نسلی که روزی مخاطب سازمان ملی جوانان بود، امروز به میانسالی رسیده است.
علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی

علی بختیار: مجلس هفتم مقصر اصلی شرایط کنونی است/ قیمت گذاری دستوری یعنی فساد، تبعیض و قاچاق/ احمدی نژاد با طرح هدفمندسازی یارانه آسیب جدی به کشور زد

«تیتر» در یکی دیگر از سری برنامه‌های خود و با توجه به اهمیت افزایش قیمت بنزین به سراغ یکی از نمایندگان پیشین مجلس و عضو کمیسیون انرژی رفت تا در مورد قیمت بنزین حقایق را برای مردم بگوید.

دلیل پارگی نقاشی «کمال‌الملک» چه بود؟

خبر پارگی یکی از تابلو‌های نقاشی کمال‌الملک که در کاخ گلستان نگهداری می‌شود، باعث شد تا وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با انتشار اطلاعیه‌ای توضیحاتی درباره آن ارایه کند.

کد خبر: ۱۳۷۴۳۱
۰۸:۵۹ - ۲۶ شهريور ۱۴۰۱

دلیل پارگی نقاشی «کمال‌الملک» چه بود؟

دیدارنیوز: به دنبال انتشار تصاویر و خبر پارگی یکی از تابلو‌های نقاشی کمال‌الملک که در کاخ گلستان نگهداری می‌شود، وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی اعلام کرد که این تابلو مورد بررسی فنی و آسیب‌شناسی دقیق قرار می‌گیرد.

در متن این اطلاعیه که از سوی روابط عمومی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی منتشر شده، آمده است: «با دعوت از گروهی متشکل از کارشناسان متخصص حوزه مرمت تابلو‌های نقاشی، قرار است تابلو مورد بررسی فنی و آسیب‌شناسی دقیق قرار گیرد. این درحالی است که تابلوی مذکور در گذشته نیز چندین بار مرمت شده است.

ضمن سپاس همیشگی بابت حساسیت اصحاب رسانه برای حراست از گنجینه‌های ملی، پایش سلامت آثار موزه‌ای در دستور کار اداره‌کل موزه‌های وزارت میراث‌فرهنگی قرار دارد و هیأتی کارشناسی به این منظور مأموریت بازدید از مخازن و تالار‌های کاخ موزه‌ها را به عهده دارند.

امسال نیز اعتبار لازم برای مرمت اضطراری تعدادی از تابلو‌های نقاشی موجود در تالار‌ها و مخازن کاخ موزه‌ها در نظر گرفته شده که این مهم به انجام می‌رسد.»

نقاشی آسیب‌دیده که به تازگی تصاویری از پارگی آن از سوی یک فعال گردشگری در فضای مجازی منتشر شد، تابلوی «گربه و قفس قناری» اثر محمد غفاری، معروف به کمال‌الملک است که در سال ۱۳۰۸ هجری قمری در ابعاد ۶۱ در ۴۷ سانتی‌متر، با رنگ‌روغن روی بوم اجرا شد و هم‌اکنون در کاخ گلستان تهران نگهداری می‌شود.

آرش مودی، فعال گردشگری که نخستین بار تصاویری از وجود پارگی در این تابلو را منتشر کرده، گفته بود: مسؤولان حاضر در سالنی که این تابلو در آن به نمایش گذاشته شده از وجود این پارگی ابراز بی‌اطلاعی کرده و حتی این احتمال را دادند که «شاید هنگام میخ زدن به دیوار توسط میخ پاره شده است»!

برخی بازدیدکنندگانِ کاخ گلستان نیز تصاویر قدیمی‌تری را از این تابلو منتشر کرده‌اند که نشان می‌دهد این پارگی از مدت‌ها قبل وجود داشته و تابلو مرمت نشده است.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر
امروز دوشنبه ۱۷ آذر