تیتر امروز

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شنبه سرنوشت‌ساز؛ جنگ يا توافق؟/ ادامه جنگ تعرفه‌ای آمریکا/ قاچاق سوخت؛ نشانه فساد سیستمی بزرگ

این هشتاد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.

درخواست ملاقات حضوری مدافعان سلامت با رهبر انقلاب

گروهی از مدافعان سلامت و کادر سلامت با راه‌اندازی کارزار خواستار ملاقات حضوری با رهبر انقلاب شدند.

کد خبر: ۱۳۷۲۷۶
۱۵:۳۲ - ۲۲ شهريور ۱۴۰۱

 

درخواست ملاقات حضوری مدافعان سلامت با رهبر انقلاب

 

 

دیدارنیوز: گروهی از مدافعان سلامت و کادر سلامت با راه‌اندازی کارزار خواستار ملاقات حضوری با رهبر انقلاب شدند.

در متن این کارزار که تا امروز نزدیک به ۱۰ هزار نفر آن را امضا کرده‌اند، آمده است:
«به استحضار می‌رساند علیرغم حمایت انقلابی و دستور صریح حضرت‌عالی در سالروز میلاد حضرت زینب (س) و گرامیداشت روز پرستار در سال گذشته مبنی بر تحقق مطالبات بحق مدافعان سلامت که بیش از دو سال در خط مقدم دفاع از سلامت مردم شریف ایران اسلامی در مبارزه با بیماری همه گیر کرونا انجام وظیفه نموده اند و افتخار ملقب شدن به جهادگران فی سبیل الله از سوی حضرت‌عالی را به همراه دارند، متأسفانه تا کنون اقدام شایان توجهی جهت تحقق این مهم به انجام نرسیده است.

این در حالی است که مکاتبات متعددی از سوی وزیر محترم بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این خصوص با ریاست محترم سازمان برنامه و بودجه، معاون محترم اجرایی ریاست جمهوری و هیئت رئیسه محترم مجلس شورای اسلامی صورت گرفته و دلالت بر وجود موانعی است که با اراده و همت نمایندگی مجلس و دولتمردان قابل مرتفع شدن است.

برقراری فوق‌العاده خاص و تبدیل وضعیت نیرو‌های طرحی غیرسهمیه‌ای از جمله مطالبات مدافعان سلامت است که برقراری و تحقق آن‌ها همچنان بلاتکلیف و بی‌نتیجه مانده است و چشم‌های نگران و منتظر مدافعان سلامت به اراده و همت مسئولین امر دوخته شده است.

اما گویا مجاهدت‌ها و ایثارگری‌های مدافعان سلامت که با تقدیم بیش از ۳۰۰ شهید همراه بوده است توسط مسئولین مربوطه به جرگه فراموشی سپرده شده است و اقدامی عملی در جهت قدردانی از این مجاهدین فی سبیل الله شاهد نیستیم.
امید واثق داریم با تذکر و توصیه اکید حضرت‌عالی به مسئولین امر، تحقق این مهم امکان پذیر و اراده آنان بر رفع منویات حضرتعالی دوچندان شود که نتیجه آن زدودن خستگی طاقت فرسا از جسم و جان مدافعان سلامت و تزریق امید و انگیزه‌ای مضاعف برای خدمت رسانی صادقانه به هموطنان در شرایط سخت پیش روی خواهد بود. تحقق این خواسته و بهبود وضعیت معیشتی آنان و به تبع افزایش امید به آینده و اعتماد به مسئولین را به عنوان عاملی بازدارنده در مهار و کنترل افزایش موج مهاجرت نخبگان کادر سلامت که مورد هشدار مسئولین مربوطه واقع گردیده است، میتوان تلقی کرد.

در پایان استدعا داریم در صورت صلاحدید نسبت به اختصاص وقت ملاقات حضوری به جمعی از فعالین صنفی مدافع سلامت که فاقد تریبون و امکانات سازمانی برای انعکاس مطالبات خود به مسئولین امر می‌باشند، بذل محبت فرمایید تا با ارائه نظرات و پیشنهادات مربوط به محضر حضرتعالی و صدور دستورات و رهنمود‌های مقتتضی از سوی حضرت‌عالی در این رابطه شاهد برون رفت از این مسائل لاینحل باشیم.»

این کارزار تا تاریخ ۱۹ مهر ۱۴۰۱ در آدرس اینترنتی (https://www.karzar.net/۵۸۳۴۳) در حال جمع‌آوری امضاست.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی