
بازنشستگان با راهاندازی دو کارزار خواستار حذف بیمه آتیه سازان حافظ و الزام درمان رایگان طبق ماده ۵۴ ق. ت. ا و همچنین افزایش حقوق خود شدند.
دیدارنیوز: بازنشستگان با راهاندازی دو کارزار خواستار حذف بیمه آتیه سازان حافظ و الزام درمان رایگان طبق ماده ۵۴ ق. ت. ا و همچنین افزایش حقوق خود شدند.
در متن کارزار در خواست حذف بیمه آتیه سازان حافظ و الزام درمان رایگان طبق ماده ۵۴ ق. ت. ا که تا امروز نزدیک به ۷ هزار و ۵۰۰ نفر آن را امضا کردهاند، آمده است:
«احتراماً ما بازنشستگان تأمین اجتماعی (با جمعیتی بالغ بر ۴ میلیون نفر و با احتساب اعضا خانواده بیش از یک چهارم جمعیت کشور) طی سالهای گذشته مکرر درخواست خودر ا تقدیم مسئولین کردهایم.
بهجهت تعهدات و الزام درمان رایگان سازمان (برابر ماده ۵۴ قانون تأمین اجتماعی)، همچنین خواستار موکد ارائه خدمات بیمه تکمیلی درمان همچون بیمه تکمیلی بازنشستگان همکار و با هزینه کرد سازمان تأمین اجتماعی هستیم.
لازم است یادآور شویم به علت نارضایتی اکثریت بازنشستگان میبایستی بیمه تکمیلی مستقیما از تأمین اجتماعی معرفی شود، فلذا بنا به موارد فوق الذکر ابتدا خواستار حذف بیمه تکمیلی آتیه سازان و سپس اعمال مواد قانونی سازمان مبنی بر خدمات درمان رایگان هستیم.»
بازنشستگان همچنین در کارزاری دیگر از رئیس دولت خواستند حقوق بازنشستگان کشوری توسط دولت افزایش پیدا کند.
در متن این کارزار که تا امروز نزدیک به ۹ و ۵۰۰ نفر آن را امضا کردهاند، آمده است:
«در هیئت دولت دستور فرمایید اصلاح افزایش حقوق بازنشستگان کشوری طبق مواد ۱۲۵ و ۶۴ قانون مدیریت خدمات کشوری و برابر نرخ تورم ۳۸%+۵۱۵۰۰۰ تومان و از ابتدای سال ۱۴۰۱ انجام پذیرد.
با دستورات لازم و ارائه لایحه نظام عادلانه پرداخت به کارکنان و بازنشستگان دولت به مجلس محترم به وعده خود جامعه عمل پوشانده و اعتماد ملیونها نفر را به خود و دولت محترم بازگردانید.
بازنشستگان دولت با گرانی سرسامآور و تورم لجامگسیخته دیگر توان ادامه زندگی را ندارند و شرمنده خانوادههای خود هستند. ما منتظر اجرای مصوبه دولت از ابتدای مهرماه هستیم.»
جواب :
بله ، کاملا" قانونی است . به استناد نص صریح قوانین مشروحه ذیل :
*مواد ۳ ، 54,۵۵,۵۶,۵۷,۵۸ و ۸۹ قانون تامین اجتماعی*
*و اصل 29 قانون اساسی*
۲- آیا بیمه تکمیلی در قانون وجود دارد ؟
جواب : خیر ، قانون گذار هرگز نامی از بیمه تکمیلی هیچ جای قانون نیاورده است .
شایان ذکراستکه باکسر 2% ماده 89ت.ا. از فیش مستمری دیگر حجت بر سازمان تأمین اجتماعی برای اجرای قانون الزام درمان رایگان تمام شده است و بیمه تکمیلی موضوعیت ندارد ، *قانون گذار هرگز نامی از بیمه تکمیلی هیچ جای قانون نیاورده است چون تبعات نامطلوب و مخرب هرنوع بیمه دیگری بموازات بیمه تأمین اجتماعی تحت هرنامی مثلا" تکمیلی یا تحمیلی را برای جامعه حس کرده است* و باید هرچه سریعتر بیمه تکمیلی برچیده شود .
بیمه تکمیلی *بخاطر ناآگاهی بازنشستگان از قوانین* ، تحمیل گردید .
*وجود دو بیمه* (یکی بیمه تأمین اجتماعی و دیگری تکمیل بیمه تأمین اجتماعی) که ماحصل هر دو بیمه رضایت بخش نیست سهم کوچکی از درمان را حتی شامل نمی شود ، منطق ، فلسفه و مفهوم قانونی و عقلانی ندارد به صلاح نیست و *همواره برای کشور مشکل ساز خواهد بود .*
ولذا *بیمه تکمیلی با هر نوع قراردادی برای کشور مشکل ساز خواهد بود* ، بهمین خاطر قانون گذار ، تبعات نامطلوب و مخرب هرنوع بیمه دیگری بموازات بیمه تأمین اجتماعی تحت هرنامی مثلا" تکمیلی یا تحمیلی را برای جامعه حس کرده است ، *الزام درمان رایگان را برای سازمان تأمین اجتماعی بصورت قانون در آورده است* ، *بیمه تأمین اجتماعی* طبق قانون الزام درمان رایگان ، لازم است ، به قوانین : احترام بگذارد ، التزام عملی داشته باشد و به وظائفی که بر عهده اش گذاشته شده است به درستی و تمام و کمال عمل کند .
*تاکنون هر مبلغی که بابت :*
*- بیمه تکمیلی ، تحمیل شد ، وجاهت قانونی نداشته است اما سالیان متمادی کسر شده است*
*- همچنین کلیه خساراتی که در این مدت بابت تحمیل بی دلیل هزینه های درمان ، بازنشسته متحمل شده است*
*نیز مطالبه می شود .*
۳- آیا سازمان تأمین اجتماعی ، یک سازمان ضعیفی است که در اجرای قانون عاجز است ؟
جواب : خیر ، سازمان تأمین اجتماعی با داشتن سرمایه بیمه شدگان و شرکت های قدرتمند تابعه بازنشستگان تأمین اجتماعی (شرکت های شستا) ، سازمان قدرتمندی است و دلیل آن وام های کلانی است که به دولت می دهد .
۴- آیا اگر سازمان تأمین اجتماعی ، بلحاظ اقتصادی قدرتمند است ، با اهمال کاری در اجرای قانون درمان رایگان ، مجاز است سرمایه خود را بجای صرف در جهت *فلسفه وجودی سازمان تأمین اجتماعی* ، به امورات دیگر مصروف دارد ، مثلا" وام دادن به دولت ها معطوف نماید ؟ و برای درمان بازنشسته ، به جیب بازنشسته نظر داشته باشد و برای جبران اهمال کاری خود علاوه بر بیمه ، بیمه تکمیلی را به جامعه تحمیل کند ؟
جواب : خیر ، اصلا و ابدا
۵- آیا بیمه تکمیلی ، براساس اسمش که باید تکمیل کننده نیازهای درمانی باشد ، برای جامعه مفید است و باید بقاء و ادامه داشته باشد ؟
جواب : خیر ، بیمه تکمیلی ایکه با اکثر مراکز درمانی قرار داد ندارد و بخش ناچیزی از مبالغ فاکتور هزینه های درمان که بازحمت فراوان (تهیه مستندات ، کپی ، مهر ، گزارشات متنوع و ... تحویل کارپردازی و درصورت تأئید و مفقود نشدن) را با تاخیر به بازنشسته می پردازد ، با نام تکمیلی منافات دارد و ادامه چنین فعالیت هائی تحت لوای *بیمه تکمیلی* به صلاح مملکت نیست .
-----------------------------------
برای تحقق خواسته اجرای قانون الزام درمان رایگان ، بازنشستگان کارزار زیر را در کل کشور راه اندازی نموده اند :
https://www.karzar.net/56820
تعداد امضاء ها تا این لحظه : *8,820 نفر*