تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

پایان حضور «اسکوچیچ» در تیم ملی!

یک رسانه داخلی خبر داد که همکاری دراگان اسکوچیچ با تیم ملی فوتبال کشورمان در آستانه جام جهانی قطر، به پایان رسیده و مهدی تاج می‌خواهد پروژه بازگشت کارلوس کی‌روش را به اتمام برساند.

کد خبر: ۱۳۶۹۶۱
۱۱:۵۵ - ۱۶ شهريور ۱۴۰۱

پایان حضور «اسکوچیچ» در تیم ملی!

دیدارنیوز: سرمربی تیم ملی فوتبال کشورمان پس از جلسه شب گذشته با نایب رئیس فدراسیون از این تیم جدا شد.

اعضای هیأت رئیسه فدراسیون فوتبال در جلسه روز گذشته خود در مورد بحث تغییر سرمربی تیم ملی با اکثریت آراء به توافق رسیدند و بدین ترتیب مهدی تاج مأمور شد تا پروژه بازگشت کارلوس کی‌روش به تیم ملی کشورمان را نهایی کند.

بر همین اساس شب گذشته دراگان اسکوچیچ پس از تعطیلی کار کادر فنی تیم ملی در جلسه‌ای با مهدی نبی، نایب رئیس اول فدراسیون فوتبال شرکت کرد. سرمربی کروات که از تصمیم مدیران فدراسیون برای برکناری مطلع و از این اتفاق بسیار ناراحت بود در این جلسه متوجه شد پایان همکاری با تیم ملی رسیده و باید با ملی‌پوشان کشورمان خداحافظی کند.

ظاهرا فدراسیون فوتبال با استناد یکی از بند‌های قرارداد اسکوچیچ مبنی بر پرداخت سه ماه از حقوق وی برای فسخ قرارداد مشکلی برای برکناری این مربی از لحاظ مالی ندارد و به همین دلیل این موضوع دست مدیران فدراسیون را برای خداحافظی با اسکوچیچ باز گذاشته است.

از طرفی مدیران فدراسیون ظاهرا به اسکوچیچ پیشنهاد شده سرمربی‌گری تیم امید را قبول کند، اما او که از جدایی خود از تیم ملی بسیار ناراحت بود، این پیشنهاد را رد کرده است.

منبع: فارس
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی