تیتر امروز

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیباکلام: تعدادی نماینده‌های ۵ درصدی مشکل مملکت را در حجاب می‌بینند/ جنگ ۱۲ روزه، جنگ نبود!/ اعلمی: به وکیل مدافع اسرائیل بدل شده‌اید!/ آقای زیباکلام! با رسایی که مناظره نمی‌کنید!

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم سپهر امروز سیاست در ایران و البته، برخی مناقشات بر اولویت‌سنجی در بحث منافع ملی کشور، بهانه‌ای شد تا به سراغ صادق زیباکلام و اکبر اعلمی، دو تن از فعالین سیاسی...
علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد
گفت و گوی دیدار در برنامه «پشت صحنه» با مهندس ارشد رادیو و تلویزیون ( قسمت دوم)

علیرضا قسیمی: رضا قطبی؛ نخستین معمار رادیو و تلویزیون ملی ایران بود/ قطبی باور داشت سازمان رسانه‌ای باید محل حضور و حتی اعتراض مخالفان باشد

در قسمت دوم گفت و گوی برنامه «پشت صحنه» علیرضا قسیمی توضیح داد که رضا قطبی نامش به عنوان نخستین معمار رسانه های صوتی و تصویری ایران ثبت شده است.
کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است
گفت و گوی دیدار با یک حقوقدان درباره چالش جدید «خط سفید»

کامبیز نوروزی: چرا باید نمایندگان خط بدون فیلتر داشته باشند مردم نه؟/ «خط سفید» یک تبعیض نارواست/ دادن اینترنت بدون فیلتر برای روزنامه نگاران قابل پذیرش است

انتشار خبر موضوع داشتن سیم کارت‌های بدون فیلتر که با عنوان «خط سفید» این روز‌ها نقل هر مجلسی است بهانه‌ای شد تا گفت و گوی کوتاهی با کامبیز نوروزی، حقوقدان داشته باشیم که می‌بینید و می‌خوانید.

درخواست احتساب سنوات حق التدریس سابق آموزش و پرورش

گروهی از فرهنگیان با راه‌اندازی کارزاری از وزیر آموزش و پرورش خواستند سنوات حق التدریس سابق آموزش وپرورش محاسبه شود.

کد خبر: ۱۳۶۷۴۴
۱۲:۴۸ - ۱۳ شهريور ۱۴۰۱

درخواست احتساب سنوات حق التدریس سابق آموزش و پرورش
دیدارنیوز: گروهی از فرهنگیان با راه‌اندازی کارزاری از وزیر آموزش و پرورش خواستند سنوات حق التدریس سابق آموزش وپرورش محاسبه شود.

در متن این کارزار که تا امروز بیش از ۱۲ هزار و ۵۰۰ نفر آن را امضا کرده‌اند، آمده است:
«با توجه به مصوبه الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریس که در۲۷ بهمن سال۱۳۹۵باموضوع احتساب سوابق حق التدریس معلمان رسمی با حداکثر آرای نمایندگان محترم تصویب شد، به استحضار می‌رسانیم که ما تعداد زیادی ازفرهنگیان رسمی هستیم که سال‌ها با حقوق بسیار ناچیز ونامنظم در پرداخت به صورت حق التدریس در روستا‌ها ومناطق محروم ونیازمند دولت کار کردیم، اما به دلیل تناقص قوانین وتفسیر‌های مختلف بعد از استخدام، این ایام سخت کاری جز سابقه ما احتساب نشد.

سال‌ها بعد براساس پیگیری‌های فراوان معلمان، مجلس در۱۱/۲۷/ ۹۵ طرح احتساب سنوات حق التدریس راتصویب کرد وطی بخشنامه شماره ۷۱۰/۵ مورخ۹۶/۳/۱۰باموضوع احتساب سوابق حق التدریسی معلمان رسمی شاغل در آموزش وپرورش به ادارات ابلاغ شد. اما براساس این مصوبه باید حق کارمند وحق دولت را معلمی بپردازد که بعداز چند سال انتظاروسختی به استخدام دولت در آمده است، یعنی چیزی که اصلا درقانون استخدام کشوری وجود ندارد.

اشکالات این مصوبه:

اولا این مصوبه برخلاف تبصره ۲ماده ۸۵قانون استخدامی کشور است که در آن آمده است: حق بیمه باید به نرخ اولین سال استخدام پرداخت گردد درحالی که در این مصوبه پرداخت حق بیمه بر اساس تاریخ تصویب آمده است ثانیا به دلیل درآمدپایین وحقوق‌های ناچیز و وضعیت اقتصادی نامناسب معلمان، پرداخت این هزینه سنگین تحمیلی امکان پذیر نیست؛ لذا از ریاست محترم واعضای کمیسیون‌ها و نمایندگان محترم تقاضا میگردد به منظور حمایت از چندین هزار معلم که سال‌ها تلاش نموده وامروز با توجه به سوابق کم در حکم استخدام، از نظر سنی نیزتوان ادامه تدریس را تدارند، این معضل راحل کرده واین مصوبه را به شرح ذیل اصلاح کنند:

۱- پرداخت حق بیمه ۲۲ درصد باشد، ولی به نرخ سال استخدام و برای سنوات زیر ۲۴ ساعت (برای هردو بیمه خدمات وتأمین اجتماعی) لحاظ گردد.

۲- احتساب عیدوتابستان به صورت کامل در محاسبه سوابق حق التدریس (بخاطرمراقبت وتصحیح اوراق امتحانی وجلسات فراخوان مدیرو طبق ماده ۹۳آیین نامه اجرایی مدارس که تمام ایام سال (عیدوتابستان) جزو سنوات خدمت کمتراز۲۴ساعت و۲۴ ساعت به بالا محسوب می‌گردد) یااینکه تناسب ساعت تدریس را بردارند و هرسال را۸/۵ماه سنوات به سال‌های حق التدریس بدهند ودر قانون جدید تناقص اصلاح شود.

۳- احتساب نیرو‌های نهضتی (کمتر) از یکسال با تأکید بر کمتر از یکسال و احتساب ابلاغ‌های دستی بدون سیاهه حقوقی دبیرستان بزرگسالان واحتساب سنوات مشاوران نیز بررسی و منظور گردد.

۴- با توجه به مهلت بخشنامه احتساب سنوات تا اردیبهشت ۹۷، بااصلاح قانون فوق زمانش نیز تمدیدشده وتا پایان سال۹۸ اصلاح شود. در نهایت در قانون مدیریت، یک بخش خاص با قوانین استخدامی وحقوقی ویژه فرهنگیان تدوین وتصویب گردد.»

این کارزار تا تاریخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ در آدرس اینترنتی (https://www.karzar.net/۵۰۱۵۶) در حال جمع‌آوری است.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
رحیم علی حسینی
|
United States of America
|
۱۵:۱۹ - ۱۴۰۱/۱۰/۱۷
0
0
سلام من سال ۸۲ حق التدریس جذب آموزش و پرورش شدم سال ۸۹ رسمی شدم سنوات حق التدریس من از ۸۲ تا ۸۹ به ازای هر سال ۸ماه و ۱۵ روز ثبت شده چکار کنم سنوات این مدت کامل ثبت بشه؟
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر
امروز دوشنبه ۱۰ آذر