تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...

آیفون از جنس زباله!

گجت نیوز نوشت: به گفته تیم کوک، اپل می‌خواهد از زباله و مواد بازیافتی آیفون بسازد. هدف این کمپانی استفاده نکردن از هیچ یک از منابع طبیعی برای ساخت محصولاتش تا سال ۲۰۳۰ است.

کد خبر: ۱۳۶۳۴۵
۱۴:۴۵ - ۰۶ شهريور ۱۴۰۱

آیفون از جنس زباله

دیدارنیوز ـ تیم کوک، مدیرعامل اپل در یک مصاحبه جدید عنوان کرده است که این کمپانی می‌خواهد برای ساخت محصولاتش از هیچ یک از منابع زمینی استفاده نکند. این کمپانی می‌خواهد از زباله یا محصولات بازیابی آیفون بسازد. کوک می‌گوید برای اپل مهم است که محصولاتش را از یک راه محیط زیست دوستانه بسازد. فرقی نمی‌کند آن متریال استفاده شده یا بازیافتی باشد، آن‌ها می‌خواهند کره زمین جای بهتری برای زندگی کردن باشد.

علاوه بر این، کوک می‌گوید اپل به عنوان یک تولیدکننده به بی‌نیازی از کربن دست یافته است. او امیدوار است که تا سال ۲۰۲۳ تمام محصولاتی که توسط زنجیره تأمین تهیه می‌شود و به دست مشتریان می‌رسد، به گونه‌ای تولید شوند که از هیچ یک از منابع روی کره زمین برای ساخت آن‌ها استفاده نشده باشد. این یک هدف بلند مدت برای اپل است و بعید به نظر می‌رسد که به زودی بتواند به آن دست پیدا کند.

اما پس از اظهار نظر تازه تیم کوک، بحث داغی در این مورد شکل گرفته است. برخی معتقدند که اپل می‌خواهد کاربرانش را فریب دهد و شاید در این مورد صادقانه رفتار نکند. اما این شرکت تلاش زیادی برای این هدف انجام داده و به رهبری صنعت در این بخش دست یافته است.

اپل به دستگاه‌های دوست‌دار محیط زیست نیاز دارد

توجه داشته باشید که صحبت‌های تیم کوک مبنی بر استفاده نکردن از منابع کره زمین، بدان معنا نیست که اپل می‌خواهد از منابع فضایی استفاده کند. بلکه آن‌ها می‌خواهند از متریال دوست‌دار محیط زیست و بازیافتی برای ساخت محصولاتشان استفاده کنند. در واقع اپل می‌خواهد از زباله آیفون بسازد.

همانطور که احتمالاً می‌دانید، اپل از سال گذشته استفاده از روکش پلاستیکی برای بسته‌بندی جعبه گوشی‌های آیفون ۱۳ را متوقف کرد و با همین کار به حذف ۶۰۰ تن پلاستیک کمک کرد. همچنین در تولید و بسته‌بندی گوشی‌های سری iPhone ۱۳ خود از محصولات بازیافتی استفاده کرد. به طور مثال موتور لمسی داخلی آیفون‌ها از تنگستن ۱۰۰ درصد بازیافت شده استفاده می‌کند. لایه آبکاری اصلی آن از ۱۰۰ درصد تنگستن بازیافتی استفاده می‌کند و برای ساخت کابل دوربین پشتی و جلویی از ۱۰۰ درصد طلای بازیافتی استفاده کرده است.

برچسب ها: گوشی آیفون
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها