تیتر امروز

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست
در گفت‌وگوی دیدار اندیشه با یک فقیه و استاد دانشگاه و حوزه، مطرح شد:

سلیمانی اردستانی: هر پرچمی که بنام اسلام برداشته شود یا حقوق بشری است و یا اسلامی نیست

عبدالرحیم سلیمانی اردستانی در برنامه دیدار اندیشه گفت: اصرار بر حق تعیین سرنوشت مهمترین دلیل امتناع امام‌ حسین (ع) بر عدم بیعت با حاکم بود.
انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF
مجله خبری تحلیلی دیدار نیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

انگیزه‌های سوءقصد به ترامپ چیست؟/ افشاگری طیب‌نیا درباره نقش جلیلی در به تصویب نرسیدن FATF

این یازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

شاد باشید تا بیشتر «عمر» کنید

تحقیقات جدید پژوهشگران نشان می‌دهد حتی افزایش اندک در میزان شادی با طولانی‌تر شدن عمر مرتبط است. شادی به ویژه در سنین بالاتر، تاثیر مستقیمی بر طول عمر افراد دارد.

کد خبر: ۱۳۵۵۸۳
۱۹:۵۶ - ۲۴ مرداد ۱۴۰۱

شاد باشید تا بیشتر «عمر» کنید

دیدارنیوز: یافته‌های جدید محققان نشان می‌دهد، نوع احساسات اصلی حاکم بر روان یک فرد بر زندگی و میزان طول عمر وی تاثیر داشته و در این میان نقش احساسات مثبت و شادی بسیار پر رنگ ارزیابی می‌شود.

تحقیقات جدید پژوهشگران نشان می‌دهد حتی افزایش اندک در میزان شادی با طولانی‌تر شدن عمر مرتبط است. برای انجام این مطالعه، بیش از چهار هزار نفر به مدت شش سال تحت نظر قرار گرفتند تا احتمال مرگ آن‌ها به هر دلیلی ارزیابی شود.

دکتر راهول مالهوترا، یکی از نویسندگان این مطالعه، درباره موضوع فوق گفت: یافته‌های ما نشان می‌دهد که حتی افزایش اندک در شادی ممکن است برای طول عمر انسان و به ویژه افراد مسن مفید باشد.

بنابراین فعالیت‌های سطح فردی و همچنین سیاست‌ها و برنامه‌های دولتی که شادی یا رفاه روانی را حفظ یا بهبود می‌بخشد ممکن است به زندگی طولانی‌تر در میان شهروندان و به ویژه سالمندان کمک کند.

این یافته‌ها بر اساس ارزیابی شرایط روانی و جسمانی و طول عمر ۴ هزار و ۴۷۸ فرد بالای ۶۰ سال و ساکن سنگاپور به دست آمده اند. شرکت کنندگان در این مطالعه به مدت شش سال تحت تعقیب قرار گرفتند تا احتمال مرگ آن‌ها به هر دلیلی ارزیابی شود.

نتایج تحقیقات نشان داد: در بین سالمندان ناراضی مرگ و میر بسیار بیشتر بوده و ۲۰ درصد آن‌ها در طول شش سال جان خود را از دست دادند. با این حال، در افراد مسن شاد، فقط ۱۵ درصد فوت کرده بودند.

دکتر ژوئن می‌لینگ لی، یکی از پژوهشگران همکار در این مطالعه، در رابطه با موضوع فوق گفت: ارتباط معکوس شادی با مرگ و میر در بین گروه‌های سنی و جنسیتی روشنگر است. شادی به ویژه در سنین بالاتر، تاثیر مستقیمی بر طول عمر افراد دارد.

شرح کامل این پژوهش در مجله تخصصی Age and Aging منتشر شده و در اختیار علاقه‌مندان قرار دارد.

منبع:سیناپرس

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی