تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

برای قلبی سالم‌تر، در چه ساعتی بخوابیم؟

محققان دریافتند که خوابیدن قبل از ساعت ۱۰ شب یا بعد از نیمه شب ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا حدود ۲۵٪ افزایش دهد. به گفته محققان، این خطر ممکن است ناشی از تغییر ریتم شبانه روزی بدن باشد.

کد خبر: ۱۳۵۲۵۰
۱۰:۵۱ - ۱۹ مرداد ۱۴۰۱

برای قلبی سالم‌تر، در چه ساعتی بخوابیم؟

دیدارنیوز: طبق آخرین تحقیقات ساعت خوابیدن ما می‌تواند روی سلامت ما و بروز برخی بیماری‌ها مانند سلامت قلبی تاثیر گذار باشد.

این یافته ممکن است جالب توجه باشد، زیرا محققان دریافتند که خوابیدن قبل از ساعت ۱۰ شب یا بعد از نیمه شب ممکن است خطر ابتلا به بیماری قلبی را تا حدود ۲۵٪ افزایش دهد. به گفته محققان، این خطر ممکن است ناشی از تغییر ریتم شبانه روزی بدن باشد.

سیستم شبانه روزی بدن، ریتم‌های رفتاری و فیزیولوژیکی روزانه را کنترل می‌کند. اختلال در ریتم شبانه روزی پیامد‌های گسترده‌ای دارد که منجر به عملکرد شناختی ضعیف‌تر و افزایش خطر ابتلا به بیماری‌های مختلف جسمی و روانی از جمله اختلالات قلبی عروقی می‌شود.

ساعت مرکزی در مغز ریتم شبانه روزی را در سراسر بدن کنترل می‌کند. این ساعت مرکزی با قرار گرفتن در معرض نور، به ویژه نور صبحگاهی، که توسط گیرنده‌های چشم تشخیص داده می‌شود، تنظیم می‌شود.

وقتی این نور صبح تشخیص داده می‌شود، ساعت دوباره تنظیم می‌شود. بنابراین، اگر فردی خیلی دیر بخوابد، ممکن است بیش از حد بخوابد و نور صبح را از دست بدهد. این اتفاق در طولانی مدت، ریتم شبانه روزی را مختل می‌کند. در نتیجه، اثراتی بر سایر ریتم‌های رفتاری و فیزیولوژیکی خواهد داشت که می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

این مطالعه نمی‌تواند ثابت کند که زمان خواب باعث بیماری قلبی می‌شود، اما در صورت تایید، ممکن است یک عامل خطر احتمالی باشد.

به گفته محققان، این نتایج اهمیت ریتم شبانه روزی بدن را برجسته می‌کند و به شواهد فزاینده‌ای می‌افزاید که نشان می‌دهد افزایش خطرات سلامتی نظیر چاقی، دیابت، فشار خون بالا، بیماری‌های قلبی عروقی و حتی سرطان، زمانی روی می‌دهد که برنامه روزانه بدن با ریتم شبانه روزی آن مطابقت ندارد.

منبع: بهداشت نیوز

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی