تیتر امروز

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت
مسوولان جمهوری اسلامی چرا این خبر را اعلام نکردند؟ اگر واقعیت دارد، نباید به مردم ایران گفت؟

ادعای ترامپ: در حال گفتگوی مستقیم با ایران هستیم/ روز شنبه جلسه بزرگی با ایرانی‌ها خواهیم داشت

در شرایطی که مسوولان جمهوری اسلامی ایران از مذاکرات غیرمستقیم با آمریکا خبر داده‌اند و مخالف مذاکره مستقیم هستند، دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا دقایقی پیش از گفتگوهای مستقیم با ایران خبر داد.
گزارش دیدار از تاراجی که قدمت هشت ساله دارد

"گِلَک" را دزدیدند/ وزیرمیراث فرهنگی: مسوولیت جزایر کشور با مناطق آزاد است

موضوع بردن خاک جزیره هرمز در ایام نوروز ۱۴۰۴ توسط گردشگران چند روزی است که در صدر اخبار قرار گرفته، اما خوب است بدانید که این تاراج قدمت هشت ساله دارد و کلید آن از سال ۹۷ زده شد.

نمایشگاه هنری برای خیارشوری که به سقف چسبیده!

یک هنرمند اتریشی قصد دارد یک تکه خیارشور که به سقف چسابنده شده را به عنوان یک اثر هنری چیدمان و به قیمت هزاران دلار به فروش برساند.

کد خبر: ۱۳۴۶۲۷
۱۶:۰۲ - ۰۹ مرداد ۱۴۰۱

نمایشگاه هنری برای خیارشوری که به سقف چسبیده

دیدارنیوز ـ به نقل از نشنال، «متیو گریفین» یک هنرمند استرالیایی است و اخیرا از یک اثر هنری چیدمان رونمایی کرده است. این اثر هنری درحقیقت یک تکه خیارشور ساندویچ چیزبرگر «مک‌دونالد» است که به سقف یک گالری هنری در نیوزلند چسبانده شده است.

«خیارشور» که ۱۰،۰۰۰ دلار نیوزلند ارزش‌گذاری شده است، درحقیقت بخشی از یک نمایشگاه هنری با عنوان «هنر‌های زیبا» بود که در گالری «مایکل لت» در «آکلند» برگزار شد. این نمایشگاه در سی جولای به پایان رسید. مجموعه‌دار یا موسسه‌ای که این اثر هنری را خریداری می‌کند، دقیقا همین خیارشوری که «گریفین» از آن استفاده کرده است را خریداری نمی‌کند، بلکه دستورالعملی را برای بازسازی این اثر هنری در یک مکان جدید را دریافت می‌کنند.

نمایشگاه هنری برای خیارشوری که به سقف چسبیده

با انتشار تصاویر «خیارشور»، علاقه‌مندان به هنر واکنش‌های مختلفی در فضای مجازی نشان داده‌اند.

«رایان مور» مدیر نمایشگاه «هنر‌های زیبا» در گفتگو با «گاردین» بیان کرد از این اثر هنری «گریفین» لذت می‌برد چراکه او این اثر را با استفاده از حس شوخ‌طبیعی و سنت‌های هنر معاصر خلق کرده است و از این طریق، روشی که ارزش و معنا در بین مردم شکل می‌گیرد را زیر سوال برده است.

این اثر، «کمدین» اثر هنری مشهور «موریزیو کاتلان» هنرمند ایتالیایی را در ذهن تداعی می‌کند. «کمدین» موزی بود که با چسب نواری به دیوار یک گالری هنری در طول نمایشگاه «آرت بازل میامی» چسبانده شده بود. این اثر درنهایت به قیمت ۱۲۰هزار دلار آمریکا فروخته شد.

منبع: ایسنا
برچسب ها: آثار هنری
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
امروز سه‌شنبه ۱۹ فروردين
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی