تیتر امروز

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه تنگنا با محمدحسین بنی اسدی،دبیرکل نهضت آزادی ایران

خلخالی و ربانی شیرازی با نخست وزیری بختیار مخالف بودند اما آیت‌الله خمینی نه/ پشیمانم که به بازرگان گفتم استعفا بدهد/ نسخه اولیه استعفای بنی صدر را امیر انتظام نوشت

محمدحسین بنی اسدی، دبیرکل نهضت آزادی مهمان یکی دیگر از برنامه‌های تنگنا بود. او تاکید می‌کند که آیت الله خمینی با نخست وزیری بنی‌صدر مشکلی نداشت، اما خلخالی و ربانی شیرازی مخالفت کردند.
کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست
در گفتگوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: اگر قرار بر حضور ظریف در مذاکرات بود، فشار خون عده‌ای بالا می‌رفت! / به نتیجه نرسیدن این مذاکرات، هزینه‌های سنگینی به دنبال دارد/ احتمال جنگ بالاست/ دیپلماسی پنهان یا درِ پشتی با ترامپ اصلا ممکن نیست

باید ابتکار عمل رسانه‌ای و اطلاع‌رسانی مذاکرات را در دست بگیریم. نکته‌ای که مقامات ما باید به آن توجه داشته باشند، این است که دیپلماسی پنهان با ترامپ، معنی نخواهد داشت.
مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره فقط غیر مستقیم/ حمله به ایران؛ آغاز جنگ جهانی سوم/ سفر به تهران برای جلوگیری از وقوع جنگ

این هشتاد و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
فوق ستاره پرتغالی دوباره هوای اسپورتینگ به سرش زد

مقصد عجیب رونالدو!

در شرایطی که این روزها مقصد آینده کریستیانو رونالدو یکی از سوالات بزرگ نقل و انتقالات تابستانی است، ظاهرا این مهاجم پرتغالی که خیال بازی در منچستر یونایتد را ندارد، قصد دارد دوباره به اسپوتینگ لیسبون، جایی که در آنجا چهره شد برگردد.

کد خبر: ۱۳۴۴۵۴
۰۸:۴۱ - ۰۷ مرداد ۱۴۰۱

مقصد عجیب رونالدو!

دیدارنیوز: به نظر می‌رسد اسپورتینگ لیسبون جدی‌ترین گزینه کریستیانو رونالدو برای فصل جدید است.

به نقل از سایت اتلتیک، کریستیانو رونالدو همچنان می‌خواهد تابستان امسال منچستریونایتد را پس از از دست دادن سهمیه لیگ قهرمانان اروپا ترک کند. در همین راستا مدیربرنامه ستاره فوتبال جهان در حال مذاکره با باشگاه اسپورتینگ لیسبون است.

بایرن مونیخ و اتلتیکو مادرید او را نخواستند و طبق گزارش‌های رسانه ها، او نمی‌خواهد در منچستریونایتد بماند. چند هفته مانده به شروع فصل، هنوز هیچ راه حلی برای حاشیه‌های پیرامون کریستیانو رونالدو برنده پنج توپ طلای جهان وجود نداشته است. ظاهرا این بازیکن پرتغالی به هر قیمتی می‌خواهد در لیگ قهرمانان اروپا بازی کند و رکورد‌های گلزنی خود را افزایش دهد.

طبق گزارش The Athletic، خورخه مندس مشاور رونالدو در حال پیدا کردن یک باشگاه جدید برای این بازیکن است و به نظر می‌رسد تیم مورد نظر اسپورتینگ لیسبون است.

برای رونالدو که یک سال از قراردادش با منچستریونایتد باقی مانده است، این انتقال بازگشت به تیم سابق خود خواهد بود. رونالدو در دوران جوانی در اسپورتینگ، به یک بازیکن در کلاس جهانی تبدیل شد. این بازیکن که اکنون ۳۷ سال سن دارد اولین بازی خود در لیگ قهرمانان اروپا را برای اسپورتینگ انجام داد.

با این حال، این انتقال احتمالی ممکن است برای تیم پرتغالی دشوار باشد. از یک طرف، لیسبونی‌ها باید مبلغی را برای انتقال او پرداخت کنند، از طرف دیگر رونالدو با وجود سن بالا همچنان دستمزد هنگفتی دریافت می‌کند. همچنین گفته می‌شود که روبن آموریم، سرمربی اسپورتینگ باید در مورد انتقال احتمالی رونالدو نظر دهد.

رونالدو که همچنان ارزش بازاری ۳۰ میلیون یورویی دارد، سال گذشته از یوونتوس تورین به منچستریونایتد بازگشت. رونالدو در فصل قبل در ۳۷ بازی برای منچستریونایتد ۲۳ بار گلزنی کرد و یکی از بهترین بازیکنان تیم بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی